Menu

Ingredienser

+

Gyros

Tzatsiki

Syltet rødløk

Til servering

 • Pommes frites, frusna 2.0 kg
 • Gyros brød 10.0 stk
 • Tomater, friske 1.0 kg

Gyros er den greske ekvivalenten til kebab laget av enten svinekjøtt eller lammekjøtt. Det krydrede kjøttet rulles sammen i gyrosbrød fylt med tzatziki, pommes frites, tomater og syltet rødløk.

...

Fremgangsmåte

 1. Gyros

  Bland krydderet og rør det inn i oljen. Kutt kjøttet i skiver. Marinér kjøttet i krydderblandingen i kjøleskapet i 24 timer. Tre kjøttet på grillspydet. Forbered grillen for indirekte grilling ved 175-200°C. Grill til svinekjøttet er gjennomstekt i midten; bruk to gafler for å sjekke mellom skivene inn i midten. Når kjøttet er ferdig, skjær strimler av spydet med en kniv.
 2. Tzatsiki

  Rør sammen grovt revet agurk, Rama Fraiche, Hellmann's Professional, olivenolje og revet hvitløk. Bland saltet og Knorr Cold Base stivelsen og tilsett det. La stå kjølig
 3. Syltet rødløk

  Kok opp sukker, salt og vann, la det småkoke til sukkeret løses opp. Legg skivet rødløk i et glass og dekk med laken. Sett i kjøleskapet i 24 timer.
 4. Til servering

  Forbered pommes frites og skjær kjøttet tynt av spydet. Legg tzatziki, kjøtt, pommes frites på gyrosbrødet og topp med tomat og syltet løk.
Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny