Menu

Ingredienser

+

Kakebunn og bananlag

  • Farin 140.0 g
  • Sukker 400.0 g
  • Egg 200.0 g
  • Hvetemel 360.0 g
  • Bakepulver 4.0 g
  • Banan 1.5 kg
  • Lime, saft 1.0 dl

Fremgangsmåte

  1. Kakebunn og bananlag

    1. Rør sukker og farin med margarin til en jevn deig og tilsett et egg av gangen.
    2. Bland hvetemel med bakepulver og tilsett melet i deigen uten at det klumper seg. Fordel kakedeigen i en smurt gastrobakk.
    3. Skjær banan i skiver på langs og karamelliser sukkeret til det tar farge. Tilsett så banan. Rør forsiktig, tilsett lime/sitronsaft.
    4. Legg de karamelliserte bananene i et jevnt lag over kakedeigen.
    5. Stek i ovn på 170 grader i ca 40 minutter.

    Serveres med pisket krem.

Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny