Innkokt hvit asparges med hylleblomstemulsjon
Hvit asparges, vakre spiselige blomster og en hylleblomstemulsjon som får vårfølelsene til å bryte løs. Her har du vårens vakreste rett.Tips!Hvis du ikke har tilgang til en sirkulator kan du i stedet koke en lake på skall, sitron og krydder. Sil og tilsett renset hvit asparges. Kok forsiktig til aspargesen er passe myk.

Ingredienser
Innkokt hvit asparges med hylleblomstemulsjon
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€0.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
Slik gjør du
Asparagas
/st
10.0 st
0%
Vann
/dl
1.0 dl
0%
Sitron, presset
/ss
2.0 ss
0%
Sukker
/ss
1.0 ss
0%
Salt
/ts
2.0 ts
0%
Smør, normalsaltet
/g
30.0 g
0%
Hylleblomstemulsjon:
/
0.0
0%
HELLMANN'S Real majones, 2L Spann
/g
150.0 g
0%

Egg og produkter derav: Ja
Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Hylleblomsteddik
/ss
2.0 ss
0%
Pepper, svart
/g
0.0 g
0%
Til Garnering: Blomsterkarse Och Tagetesblomster
/
0.0
0%
Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
Slik gjør du
-
Asparagas 10.0 st
-
Vann 1.0 dl
-
Sitron, presset 2.0 ss
-
Sukker 1.0 ss
-
Salt 2.0 ts
-
Smør, normalsaltet 30.0 g
-
Hylleblomstemulsjon:
-
Hylleblomsteddik 2.0 ss
-
Pepper, svart
-
Til Garnering: Blomsterkarse Och Tagetesblomster
Fremgangsmåte
-
Slik gjør du
- Sett sirkulatoren på 84℃.
- Skrell den hvite aspargesen nøye. Legg skall, asparges, vann, sitron, sukker, salt og smør i en vakuumpose. Vakuumer hardt.
- Legg posen i vannbadet og la den ligge i 25 minutter. Legg i kjøleskapet.
- Ta ut aspargesen fra laken og tørk av dem. Topp med hylleblomstemulsjon, urter og blomster.