Innkokt hvit asparges med hylleblomstemulsjon
Hvit asparges, vakre spiselige blomster og en hylleblomstemulsjon som får vårfølelsene til å bryte løs. Her har du vårens vakreste rett.
Tips! Hvis du ikke har tilgang til en sirkulator kan du i stedet koke en lake på skall, sitron og krydder. Sil og tilsett renset hvit asparges. Kok forsiktig til aspargesen er passe myk.

Ingredienser
Slik gjør du
-
Asparagas 10.0 st
-
Vann 1.0 dl
-
Sitron, presset 2.0 ss
-
Sukker 1.0 ss
-
Salt 2.0 ts
-
Smør, normalsaltet 30.0 g
-
Hylleblomstemulsjon:
-
Hylleblomsteddik 2.0 ss
-
Pepper, svart
-
Til Garnering: Blomsterkarse Och Tagetesblomster
Fremgangsmåte
-
Slik gjør du
- Sett sirkulatoren på 84℃.
- Skrell den hvite aspargesen nøye. Legg skall, asparges, vann, sitron, sukker, salt og smør i en vakuumpose. Vakuumer hardt.
- Legg posen i vannbadet og la den ligge i 25 minutter. Legg i kjøleskapet.
- Ta ut aspargesen fra laken og tørk av dem. Topp med hylleblomstemulsjon, urter og blomster.