Pasta carbonara
En kremete carbonara med masse smak som du forbereder dagen i forveien. Enkelt, smidig og godt!

Ingredienser
Pasta carbonara
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€0.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
Pasta carbonara:
Bacon, terninger
/kg
6.0 kg
0%
Sjampignon, hakket
/kg
1.5 kg
0%
Gul løk i små terninger
/g
200.0 g
0%
Knorr Professional Hvitløk Puré 750g
/g
70.0 g
0%

Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Fisk og produkter derav: Nei
Knorr Penne Fiberrik Økologisk 3kg
/kg
1.0 kg
0%

Glutenholdig korn og produkter derav: Ja
Fisk og produkter derav: Nei
Vann
/l
2.0 l
0%
Rama Professional Piske 31% 8 X 1L
/l
1.0 l
0%

Melk inkl laktose og produkter derav: Ja
Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Knorr Cold Base Stivelse (Kaldrørt jevning) 2x2kg
/g
125.0 g
0%

Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Fisk og produkter derav: Nei
Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
Pasta carbonara:
-
Bacon, terninger 6.0 kg
-
Sjampignon, hakket 1.5 kg
-
Gul løk i små terninger 200.0 g
-
Vann 2.0 l
Fremgangsmåte
-
Pasta carbonara:
- Brun løk, hvitløk, sjampinjonger og bacon. Avkjøl og sett til side.
- Bland fløte, vann og fonder. Rør inn stivelsespulveret.
- Bland sausen med de stekte grønnsakene og bacon. Bland tilslutt alt med den ukokte pastaen.
- Hell blandingen i en form og dekk til med plast. La stå over natten.
- Sett i dampovn i ca. 25 minutter eller til pastaen er al dente.