Aubergine Tonkatsu
Tonkatsu er en japansk variant av svinekotelett som serveres med revet kål, misosuppe og tonkatsu-saus. I denne veganske varianten er svinet byttet ut med aubergine. Trøstemat på sitt beste. Passer for veganere.

Ingredienser
Aubergine Tonkatsu
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€0.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
Tonkatsu-saus:
Maille Dijon Original Sennep 865g
/g
50.0 g
0%

Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Fisk og produkter derav: Nei
Ketjap Manis
/dl
1.0 dl
0%
Ketchup, tomat
/g
250.0 g
0%
Auberginebiff:
Aubergine
/kg
4.5 kg
0%
Salt
/g
10.0 g
0%
MAIZENA Økologisk Maisstivelse 2,5kg
/g
100.0 g
0%

Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Fisk og produkter derav: Nei
Tonkatsu saus
/dl
1.0 dl
0%
Pankomel
/g
200.0 g
0%
Wakame alge
/g
20.0 g
0%
Ingefær og kålsalat:
Kål
/g
300.0 g
0%
Gari syltet ingefær
/g
20.0 g
0%
Hellmann's Citrus Vinaigrette 1L
/dl
0.3 dl
0%

Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Fisk og produkter derav: Nei
Salt
/g
2.0 g
0%
Svarte sesamfrø
/g
50.0 g
0%
Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
Tonkatsu-saus:
-
Ketjap Manis 1.0 dl
-
Ketchup, tomat 250.0 g
Auberginebiff:
-
Aubergine 4.5 kg
-
Salt 10.0 g
-
Tonkatsu saus 1.0 dl
-
Pankomel 200.0 g
-
Wakame alge 20.0 g
Ingefær og kålsalat:
-
Kål 300.0 g
-
Gari syltet ingefær 20.0 g
-
Salt 2.0 g
-
Svarte sesamfrø 50.0 g
Fremgangsmåte
-
Tonkatsu-saus:
- Bland ingrediensene og sett inn i kjøleskapet.
-
Auberginebiff:
- Skjær auberginen i to på midten og skjær av en tynn skive fra den runde siden.
- Salt auberginene og la de trekke i 10 minutter.
- Paner i Maizena og pensle snittsidene med tonkatsu saus.
- Vend auberginene i pankomel og stek i margarin på begge sider til de er brunet.
- Stek ferdig i ovnen på 1800 C i 15 minutter til auberginen er klar.
-
Ingefær og kålsalat:
- Bland ingrediensene til salaten og server som tilbehør til auberginebiffen.