Aubergine Tonkatsu
Tonkatsu er en japansk variant av svinekotelett som serveres med revet kål, misosuppe og tonkatsu-saus. I denne veganske varianten er svinet byttet ut med aubergine. Trøstemat på sitt beste. Passer for veganere.

Ingredienser
Tonkatsu-saus:
-
Ketjap Manis 1.0 dl
-
Ketchup, tomat 250.0 g
Auberginebiff:
-
Aubergine 4.5 kg
-
Salt 10.0 g
-
Tonkatsu saus 1.0 dl
-
Pankomel 200.0 g
-
Wakame alge 20.0 g
Ingefær og kålsalat:
-
Kål 300.0 g
-
Gari syltet ingefær 20.0 g
-
Salt 2.0 g
-
Svarte sesamfrø 50.0 g
Fremgangsmåte
-
Tonkatsu-saus:
- Bland ingrediensene og sett inn i kjøleskapet.
-
Auberginebiff:
- Skjær auberginen i to på midten og skjær av en tynn skive fra den runde siden.
- Salt auberginene og la de trekke i 10 minutter.
- Paner i Maizena og pensle snittsidene med tonkatsu saus.
- Vend auberginene i pankomel og stek i margarin på begge sider til de er brunet.
- Stek ferdig i ovnen på 1800 C i 15 minutter til auberginen er klar.
-
Ingefær og kålsalat:
- Bland ingrediensene til salaten og server som tilbehør til auberginebiffen.