Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

+

Tonkatsu-saus:

  • Maille Dijon Original Sennep 865g 50.0 g
  • Knorr Ketjap Manis (soya) 1L 1.0 dl
  • Ketchup, tomat 250.0 g

Auberginebiff:

  • Aubergine 4.5 kg
  • Salt 10.0 g
  • Tonkatsu saus 1.0 dl
  • Pankomel 200.0 g
  • Wakame alge 20.0 g

Ingefær og kålsalat:

  • Kål 300.0 g
  • Gari syltet ingefær 20.0 g
  • Hellmann's Cider Sherry Vinaigrette 1L - delistet! 0.3 dl
  • Salt 2.0 g
  • Svarte sesamfrø 50.0 g
  1. Tonkatsu-saus:

    1. Bland ingrediensene og sett inn i kjøleskapet.
  2. Auberginebiff:

    1. Skjær auberginen i to på midten og skjær av en tynn skive fra den runde siden.
    2. Salt auberginene og la de trekke i 10 minutter.
    3. Paner i Maizena og pensle snittsidene med tonkatsu saus.
    4. Vend auberginene i pankomel og stek i margarin på begge sider til de er brunet.
    5. Stek ferdig i ovnen på 1800 C i 15 minutter til auberginen er klar.

  3. Ingefær og kålsalat:

    1. Bland ingrediensene til salaten og server som tilbehør til auberginebiffen.