Menu

Ingredienser

+

Tonkatsu-saus:

Auberginebiff:

Ingefær og kålsalat:


Tonkatsu er en japansk variant av svinekotelett som serveres med revet kål, misosuppe og tonkatsu-saus. I denne veganske varianten er svinet byttet ut med aubergine. Trøstemat på sitt beste. Passer for veganere.

...

Fremgangsmåte

  1. Tonkatsu-saus:

    1. Bland ingrediensene og sett inn i kjøleskapet.
  2. Auberginebiff:

    1. Skjær auberginen i to på midten og skjær av en tynn skive fra den runde siden.
    2. Salt auberginene og la de trekke i 10 minutter.
    3. Paner i Maizena og pensle snittsidene med tonkatsu saus.
    4. Vend auberginene i pankomel og stek i margarin på begge sider til de er brunet.
    5. Stek ferdig i ovnen på 1800 C i 15 minutter til auberginen er klar.
  3. Ingefær og kålsalat:

    1. Bland ingrediensene til salaten og server som tilbehør til auberginebiffen.
Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny