Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

+

Kylling Picadillo i maistortilla

  • gul løk, hakket 550.0 g
  • Rød paprika, terninger 270.0 g
  • Hvitkål 550.0 g
  • Gulrot, i biter 270.0 g
  • Soyabønner, grønne 270.0 g
  • Kyllingkjøttdeig 550.0 g
  • Laurbærblad 5.0 stk
  • Timian, tørket 4.0 g
  • Knorr Kyllingfond konsentrat 50L 95.0 ml
  • svart pepper, malt 1.0 g
  • Ketchup, tomat 75.0 g
  • Salt 4.0 g
  • Ost, revet 200.0 g
  • Tortilla, lefser 20.0 stk
  1. Kylling Picadillo i maistortilla

    1. Bland løk, paprika, hvitkål, gulrot og bønner grovt i en kjøkkenmaskin.
    2. Fres kyllingkjøttdeigen sammen med grønnsaksfarsen i to minutter i sausebasen. Rør hele tiden så ingrediensene blir godt blandet.
    3. Tilsett laurbærblader, timian, kyllingfond og pepper. Stek videre til kjøttdeigen ikke lenger er rosa, ca. 3 minutter.
    4. Tilsett Tomatino og ketchup. Legg på lokk og senk varmen. La blandingen småputre i 15-20 minutter. Ta av lokket og kok videre til væsken har tyknet, ca. 2-3 minutter, og farsen nesten ser tørr ut. Fjern laurbærbladene.
    5. Fordel fyllet i maistortillaer sammen med revet ost og gratinér i ovnen.
    6. Serveres med guacamole, salsa casera og fraiche.