Kylling Picadillo i maistortilla
Denne retten finnes i forskjellige varianter i hele Sør-Amerika. Denne oppskriften, som kommer fra Guatemala, lages med kyllingkjøttdeig. Picadillo betyr malt blanding, og retten kan også lages med oksekjøtt. Farsen kan i tillegg brukes som fyll i amerikanske piroger, empanadas.

Ingredienser
Kylling Picadillo i maistortilla
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€0.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
Kylling Picadillo i maistortilla
gul løk, hakket
/g
550.0 g
0%
Rød paprika, terninger
/g
270.0 g
0%
Hvitkål
/g
550.0 g
0%
Gulrot, i biter
/g
270.0 g
0%
Soyabønner, grønne
/g
270.0 g
0%
Kyllingkjøttdeig
/g
550.0 g
0%
Laurbærblad
/stk
5.0 stk
0%
Timian, tørket
/g
4.0 g
0%
Knorr Kyllingfond konsentrat 50L
/ml
95.0 ml
0%

Egg og produkter derav: Ja
Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Svart pepper, malt
/g
1.0 g
0%
KNORR Tomatino 3 x 2 kg
/g
275.0 g
0%

Ketchup, tomat
/g
75.0 g
0%
Salt
/g
4.0 g
0%
Ost, revet
/g
200.0 g
0%
Tortilla, lefser
/stk
20.0 stk
0%
Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
Kylling Picadillo i maistortilla
-
gul løk, hakket 550.0 g
-
Rød paprika, terninger 270.0 g
-
Hvitkål 550.0 g
-
Gulrot, i biter 270.0 g
-
Soyabønner, grønne 270.0 g
-
Kyllingkjøttdeig 550.0 g
-
Laurbærblad 5.0 stk
-
Timian, tørket 4.0 g
-
Svart pepper, malt 1.0 g
-
Ketchup, tomat 75.0 g
-
Salt 4.0 g
-
Ost, revet 200.0 g
-
Tortilla, lefser 20.0 stk
Fremgangsmåte
-
Kylling Picadillo i maistortilla
- Bland løk, paprika, hvitkål, gulrot og bønner grovt i en kjøkkenmaskin.
- Fres kyllingkjøttdeigen sammen med grønnsaksfarsen i to minutter i sausebasen. Rør hele tiden så ingrediensene blir godt blandet.
- Tilsett laurbærblader, timian, kyllingfond og pepper. Stek videre til kjøttdeigen ikke lenger er rosa, ca. 3 minutter.
- Tilsett Tomatino og ketchup. Legg på lokk og senk varmen. La blandingen småputre i 15-20 minutter. Ta av lokket og kok videre til væsken har tyknet, ca. 2-3 minutter, og farsen nesten ser tørr ut. Fjern laurbærbladene.
- Fordel fyllet i maistortillaer sammen med revet ost og gratinér i ovnen.
- Serveres med guacamole, salsa casera og fraiche.