Ingredienser
Egg rolls:
-
Kylling, strimlet 0.5 kg
-
Hvitløksfedd 2.0 stk
-
Egg 25.0 stk
-
Brokkolini 0.3 kg
-
Vårløk 150.0 g
-
Purreløk 100.0 g
-
Sesamfrø 20.0 g
-
Sesamolje 1.0 dl
Fremgangsmåte
-
Egg rolls:
- Fres kyllingkjøttet godt sammen med brokkolini i en stor panne.
- Bland sammen egg, kyllingfond, ingefærpuré, vårløk og hvitløk. Tilsett tapiokastivelse rørt ut i litt kaldt vann.
- Hell blandingen over kjøttet og brokkolinien, og stek i ovnen til kjøttet er gjennomstekt. Avkjøl.
- Skjær i brede strimler og friter dem raskt i varm olje.
- Server med hakket purre, ristede sesamfrø og litt sesamolje.