Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

+

Egg rolls:

  • Kylling, strimlet 0.5 kg
  • Hvitløksfedd 2.0 stk
  • Egg 25.0 stk
  • Knorr Kyllingfond konsentrat 50L 0.5 dl
  • Knorr Professional Ingefær Puré 750g 40.0 g
  • Brokkolini 0.3 kg
  • Vårløk 150.0 g
  • Purreløk 100.0 g
  • Sesamfrø 20.0 g
  • Sesamolje 1.0 dl
  1. Egg rolls:

    1. Fres kyllingkjøttet godt sammen med brokkolini i en stor panne.
    2. Bland sammen egg, kyllingfond, ingefærpuré, vårløk og hvitløk. Tilsett tapiokastivelse rørt ut i litt kaldt vann.
    3. Hell blandingen over kjøttet og brokkolinien, og stek i ovnen til kjøttet er gjennomstekt. Avkjøl.
    4. Skjær i brede strimler og friter dem raskt i varm olje.
    5. Server med hakket purre, ristede sesamfrø og litt sesamolje.