Ingredienser
Burger:
-
Couscous 0.5 kg
-
Aubergine, ristet 150.0 g
-
Harissa 5.0 g
-
Paprika, rød 15.0 g
-
Halloumi, revet 250.0 g
Til servering:
-
Aubergine, ristet 250.0 g
-
Hamburgerbrød 10.0 stk
-
Paprika uten skall, ristet 250.0 g
Fremgangsmåte
-
Burger:
- Kjør couscous og aubergine i en kjøkkenmaskin til konsistensen er seig, men samtidig fast.
- Vend i harissa, paprikapuré, hvitløkpuré og Snowflake.
- Form massen til ti burgere og la dem ligge minst én time i kjøleskapet.
- Stek burgerne ferdig i margarin. Legg halloumi på hver burger og gratiner.
- Fyll hamburgerbrødene med aubergine, paprika og en burger med ost.
-
Til servering:
- Fyll hamburgerbrødene med aubergine, paprika og en burger med ost.