Menu

Ingredienser

+

Burger:

Til servering:

  • Aubergine, ristet 250.0 g
  • Hamburgerbrød 10.0 stk
  • Paprika uten skall, ristet 250.0 g

En vegetarburger inspirert av tunisiske smaker, laget av couscous, naturligvis, og aubergine. 

...

Fremgangsmåte

  1. Burger:

    1. Kjør couscous og aubergine i en kjøkkenmaskin til konsistensen er seig, men samtidig fast.
    2. Vend i harissa, paprikapuré, hvitløkpuré og Snowflake.
    3. Form massen til ti burgere og la dem ligge minst én time i kjøleskapet.
    4. Stek burgerne ferdig i margarin. Legg halloumi på hver burger og gratiner.
    5. Fyll hamburgerbrødene med aubergine, paprika og en burger med ost.
  2. Til servering:

    1. Fyll hamburgerbrødene med aubergine, paprika og en burger med ost.
Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny