Curry ketchup
Tysk sauerkraut er et må-ha i forbindelse med oktoberfestene i den sørlige delen av landet. Og med en sterk curryketchup trenger du bare en bratwurst for å gjøre festen komplett.

Ingredienser
Curry ketchup:
-
Ketchup, kraftig 1.0 dl
-
gul løk, hakket 250.0 g
-
Eddik av eplecider 3.0 dl
-
Brunt sukker 200.0 g
-
Chili pulver 3.0 g
-
Gurkemeie 2.0 g
Fremgangsmåte
-
Curry ketchup:
- Kok opp løk og eddik sammen med brunt sukker.
- Tilsett tomatino og tomatpuré, og la det koke en kort stund.
- Tilsett alle de øvrige ingrediensene under omrøring (utenom stivelsen) og kok inn til ca. 2/3.
- Kjør ketchupen fin i en kjøkkenmaskin.
- Tilsett stivelsen under omrøring og smak til med salt og pepper. Sett til avkjøling.
-
Tips!
- Juster gjerne smaken med litt eddik og sukker til du oppnår perfekt balanse mellom syre og sødme – ketchupen kan også gjerne smakes til med litt tørket Madras-karri.