Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

+

Curry ketchup:

  • Ketchup, kraftig 1.0 dl
  • gul løk, hakket 250.0 g
  • Eddik av eplecider 3.0 dl
  • Brunt sukker 200.0 g
  • Knorr Professional Karri Puré 750g 40.0 g
  • Knorr Professional Røkt Chili Puré 750g 10.0 g
  • Gurkemeie 2.0 g
  • Knorr Grønnsaksfond konsentrat 50L 0.1 dl
  • Knorr Cold Base Stivelse (Kaldrørt jevning) 2x2kg 40.0 g
  1. Curry ketchup:

    1. Kok opp løk og eddik sammen med brunt sukker.
    2. Tilsett tomatino og tomatpuré, og la det koke en kort stund.
    3. Tilsett alle de øvrige ingrediensene under omrøring (utenom stivelsen) og kok inn til ca. 2/3.
    4. Kjør ketchupen fin i en kjøkkenmaskin.
    5. Tilsett stivelsen under omrøring og smak til med salt og pepper. Sett til avkjøling.
  2. Tips:

    Juster gjerne smaken med litt eddik og sukker til du oppnår perfekt balanse mellom syre og sødme – ketchupen kan også gjerne smakes til med litt tørket Madras-karri.