Curry ketchup
Tysk sauerkraut er et må-ha i forbindelse med oktoberfestene i den sørlige delen av landet. Og med en sterk curryketchup trenger du bare en bratwurst for å gjøre festen komplett.

Ingredienser
Curry ketchup
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€0.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
Curry ketchup:
KNORR Tomatino 4 x 3 kg
/l
1.0 l
0%

Ketchup, kraftig
/dl
1.0 dl
0%
gul løk, hakket
/g
250.0 g
0%
Eddik av eplecider
/dl
3.0 dl
0%
Brunt sukker
/g
200.0 g
0%
Knorr Professional Karri Puré 750g
/g
40.0 g
0%

Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Fisk og produkter derav: Nei
Chili pulver
/n/a
3.0 n/a
0%
Gurkemeie
/g
2.0 g
0%
Knorr Cold Base Stivelse (Kaldrørt jevning) 2x2kg
/g
40.0 g
0%

Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Fisk og produkter derav: Nei
Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
Curry ketchup:
-
Ketchup, kraftig 1.0 dl
-
gul løk, hakket 250.0 g
-
Eddik av eplecider 3.0 dl
-
Brunt sukker 200.0 g
-
Chili pulver 3.0 n/a
-
Gurkemeie 2.0 g
Fremgangsmåte
-
Curry ketchup:
- Kok opp løk og eddik sammen med brunt sukker.
- Tilsett tomatino og tomatpuré, og la det koke en kort stund.
- Tilsett alle de øvrige ingrediensene under omrøring (utenom stivelsen) og kok inn til ca. 2/3.
- Kjør ketchupen fin i en kjøkkenmaskin.
- Tilsett stivelsen under omrøring og smak til med salt og pepper. Sett til avkjøling.
-
Tips!
- Juster gjerne smaken med litt eddik og sukker til du oppnår perfekt balanse mellom syre og sødme – ketchupen kan også gjerne smakes til med litt tørket Madras-karri.