Miso ramen
En varmende miso ramen oppskrift med indrefilet av svin, sopp og nudler.

Ingredienser
Suppe:
-
Egg 5.0 stk
-
Vann 2.5 l
-
Miso 20.0 g
-
Gul løk, finstrimlet 200.0 g
-
Champignon 500.0 g
-
Svin indrefilet, finstrimlet, tilberedt 1.0 kg
Til servering:
-
Chili- og hvitløksolje 25.0 g
-
Løk, ristet 30.0 g
-
Koriander, frisk 35.0 g
-
Sesamfrø 30.0 g
Fremgangsmåte
-
Suppe:
- Kok opp vannet til eggene. Når vannet koker has eggene i. La dem koke i presis 6 minutter og 20 sekunder. Ta dem opp og avkjøl den raskt i kaldt vann.
- Stek løken i margarin ca. 2 minutter. Hell deretter på vann, miso og fond, og kok opp.
- Skrell eggene og del dem med en skarp kniv. Fordel nudler, skivet sopp, svinekjøtt og halve egg i serveringsskåler.
-
Til servering:
- Hell den varme buljongen over nudlene, kjøttet og grønnsakene i skålene. Drypp over olje med chili og hvitløk. Topp med ristet løk, hakket koriander og ristede sesamfrø.