Miso ramen
En varmende miso ramen oppskrift med indrefilet av svin, sopp og nudler.

Ingredienser
Miso ramen
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€0.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
Suppe:
Egg
/stk
5.0 stk
0%
Vann
/l
2.5 l
0%
Miso
/g
20.0 g
0%
Knorr Kyllingfond konsentrat 50L
/ml
50.0 ml
0%

Egg og produkter derav: Ja
Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Gul løk, finstrimlet
/g
200.0 g
0%
Knorr Professional Ingefær Puré 750g
/g
15.0 g
0%

Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Fisk og produkter derav: Nei
Knorr Professional Hvitløk Puré 750g
/g
15.0 g
0%

Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Fisk og produkter derav: Nei
Champignon
/g
500.0 g
0%
Svin indrefilet, finstrimlet, tilberedt
/kg
1.0 kg
0%
Til servering:
Chili- og hvitløksolje
/g
25.0 g
0%
Løk, ristet
/g
30.0 g
0%
Koriander, frisk
/g
35.0 g
0%
Knorr Asiatiske Eggnudler 3kg
/g
80.0 g
0%

Sesamfrø
/g
30.0 g
0%
Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
Suppe:
-
Egg 5.0 stk
-
Vann 2.5 l
-
Miso 20.0 g
-
Gul løk, finstrimlet 200.0 g
-
Champignon 500.0 g
-
Svin indrefilet, finstrimlet, tilberedt 1.0 kg
Til servering:
-
Chili- og hvitløksolje 25.0 g
-
Løk, ristet 30.0 g
-
Koriander, frisk 35.0 g
-
Sesamfrø 30.0 g
Fremgangsmåte
-
Suppe:
- Kok opp vannet til eggene. Når vannet koker has eggene i. La dem koke i presis 6 minutter og 20 sekunder. Ta dem opp og avkjøl den raskt i kaldt vann.
- Stek løken i margarin ca. 2 minutter. Hell deretter på vann, miso og fond, og kok opp.
- Skrell eggene og del dem med en skarp kniv. Fordel nudler, skivet sopp, svinekjøtt og halve egg i serveringsskåler.
-
Til servering:
- Hell den varme buljongen over nudlene, kjøttet og grønnsakene i skålene. Drypp over olje med chili og hvitløk. Topp med ristet løk, hakket koriander og ristede sesamfrø.