+

Suppe:

Til servering:

  • Chili- og hvitløksolje 25 g
  • Løk, ristet 30 g
  • Koriander, frisk 35 g
  • Sesamfrø 30 g
  1. Suppe:

    1. Kok opp vannet til eggene. Når vannet koker has eggene i. La dem koke i presis 6 minutter og 20 sekunder. Ta dem opp og avkjøl den raskt i kaldt vann.
    2. Stek løken i margarin ca. 2 minutter. Hell deretter på vann, miso og fond, og kok opp.
    3. Skrell eggene og del dem med en skarp kniv. Fordel nudler, skivet sopp, svinekjøtt og halve egg i serveringsskåler.
  2. Til servering:

    1. Hell den varme buljongen over nudlene, kjøttet og grønnsakene i skålene. Drypp over olje med chili og hvitløk. Topp med ristet løk, hakket koriander og ristede sesamfrø.
+