Menu

Ingredienser

+

Red Curry

Grønnsaker

  • Blomkål 2.0 kg
  • Enoki 350.0 g
  • Linser, røde 400.0 g
  • Brokkoli rapini 400.0 g
  • Koriander, fersk, hakket 20.0 g

Tilbehør og salat


En klimavennlig rett med ingredienser fra Future 50 foods. Brokkoli rapini  er ikke en brokkoli i botanisk forstand, men i slekt med kålrot/nepe. Finner du ikke dette kan du selvfølgelig bruke vanlig brokkoli eller brokkolini

...

Fremgangsmåte

  1. Red Curry

    La karripastaen steke i pannen til den «sprekker».
    Tilsett ingefær- og hvitløkspuré og la det småkoke i ytterligere 2 minutter under omrøring 
    Tilsett kokosmelk. Reduser kokosmelken til den har "sprukket". 
    Hell i grønnsaksfond og vann og la sausen koke til ønsket tykkelse
    Smak til karrien med fiskesaus og sukker – eventuelt limejuice om ønskelig 

  2. Grønnsaker

    Kok linsene som anvist 
    Del blomkål i båter (4 eller 6 avhengig av størrelse) 
    Stek blomkålen i ovn - 10-15 min ved 200 grader til den har blitt brunet og er mør
    Stek soppen i en panne til den er gyldenbrun, vend ned brokkoli rapini mot slutten
  3. Tilbehør og salat

    Kok Quinoa som anvist på pakken
    Skrell reddiken og skjær den i tynne skiver eller tynne strimler (julienne) - la stå i kaldt vann
    Finhakk vårløken og vask salaten. Bland sammen salat, vårløk og reddik – smak til med Hellmann's vinaigrette 
    Bland linsene i karrisausen og varm opp. Server sausen med de varme grønnsakene og soppen, salat, quinoa og koriander
Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny