Ingredienser
Så her gjør du
-
Rødløk, skrelt 2.0 stk
-
Matolje 1.0 ss
-
Sukker, rå 2.0 ss
-
Rødvin 7.0 dl
-
Hvitløksfedd 2.0 stk
-
Timian, fersk 1 kvist
-
Sjampignon, ferske 30.0 g
-
Tomater, friske 2.0 stk
-
Salt
-
Pepper, svart nykvernet
Fremgangsmåte
-
Så her gjør du
- Kutt løken i skiver og stek den gyldenbrun i matoljen.
- Tilsett sukker og la det smelte til karamell.
- Hell i vin, knust hvitløk og timian. Reduser til 3-4 dl.
- Tilsett Demi-Glace og kok ned til halvparten, ca 6-7 dl.
- Knus sopp med hendene og kutt tomater grovt. Ha i sausen og la småkoke i ca 10 minutter.
- Red av sausen med MAIZENA og sil den gjennom en finmasket sil.
- Smak til med salt og pepper.