Klassisk Rødvinssaus
Kan du lage en helt perfekt rødvinssaus på bare 20 minutter? Jepp, det er det Daniel Müllern sier med Knorr Professional Demi Glace får du mye hjelp på veien.

Ingredienser
Klassisk Rødvinssaus
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€0.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
Så her gjør du
Rødløk, skrelt
/stk
2.0 stk
0%
Matolje
/ss
1.0 ss
0%
Sukker, rå
/ss
2.0 ss
0%
Rødvin
/dl
7.0 dl
0%
Hvitløksfedd
/stk
2.0 stk
0%
Timian, fersk 1 kvist
/g
0.0 g
0%
Knorr Professional Fond Demi Glace 1l
/l
1.0 l
0%

Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Fisk og produkter derav: Nei
Sjampignon, ferske
/g
30.0 g
0%
Tomater, friske
/stk
2.0 stk
0%
Salt
/kg
0.0 kg
0%
Pepper, svart nykvernet
/g
0.0 g
0%
MAIZENA Maisstivelse 2,5kg
/kg
0.0 kg
0%

Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
Så her gjør du
-
Rødløk, skrelt 2.0 stk
-
Matolje 1.0 ss
-
Sukker, rå 2.0 ss
-
Rødvin 7.0 dl
-
Hvitløksfedd 2.0 stk
-
Timian, fersk 1 kvist
-
Sjampignon, ferske 30.0 g
-
Tomater, friske 2.0 stk
-
Salt
-
Pepper, svart nykvernet
Fremgangsmåte
-
Så her gjør du
- Kutt løken i skiver og stek den gyldenbrun i matoljen.
- Tilsett sukker og la det smelte til karamell.
- Hell i vin, knust hvitløk og timian. Reduser til 3-4 dl.
- Tilsett Demi-Glace og kok ned til halvparten, ca 6-7 dl.
- Knus sopp med hendene og kutt tomater grovt. Ha i sausen og la småkoke i ca 10 minutter.
- Red av sausen med MAIZENA og sil den gjennom en finmasket sil.
- Smak til med salt og pepper.