Klassisk Rødvinssaus
Kan du lage en helt perfekt rødvinssaus på bare 20 minutter? Jepp, det er det Daniel Müllern sier med Knorr Professional Demi Glace får du mye hjelp på veien.

Ingredienser
Så her gjør du
-
Rødløk, skrelt 2.0 stk
-
Matolje 1.0 ss
-
Sukker, rå 2.0 ss
-
Rødvin 7.0 dl
-
Hvitløksfedd 2.0 stk
-
Timian, fersk 1 kvist
-
Sjampignon, ferske 30.0 g
-
Tomater, friske 2.0 stk
-
Salt
-
Pepper, svart nykvernet
Fremgangsmåte
-
Så her gjør du
- Kutt løken i skiver og stek den gyldenbrun i matoljen.
- Tilsett sukker og la det smelte til karamell.
- Hell i vin, knust hvitløk og timian. Reduser til 3-4 dl.
- Tilsett Demi-Glace og kok ned til halvparten, ca 6-7 dl.
- Knus sopp med hendene og kutt tomater grovt. Ha i sausen og la småkoke i ca 10 minutter.
- Red av sausen med MAIZENA og sil den gjennom en finmasket sil.
- Smak til med salt og pepper.