Sandwich alla Oktoberfest
I forbindelse med oktoberfestene blir disse sandwichene vanligvis fylt med tykke skiver bacon og sennep. I denne vegetarversjonen er bacon erstattet av bønner. Og etter disse sandwichene får du veldig lyst på noe å drikke. Prost!

Ingredienser
Sandwich alla Oktoberfest
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€0.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
Baguetter:
Baguetter
/stk
10.0 stk
0%
Vegetardeig av bønner
/g
300.0 g
0%
Salat:
Surkål
/g
300.0 g
0%
HELLMANN'S Real majones, 2L Spann
/dl
1.0 dl
0%

Egg og produkter derav: Ja
Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Knorr Professional Ingefær Puré 750g
/g
20.0 g
0%

Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Fisk og produkter derav: Nei
Saus:
HELLMANN'S Real majones, 2L Spann
/dl
1.5 dl
0%

Egg og produkter derav: Ja
Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Chili pulver
/n/a
2.0 n/a
0%
Paprika, røkt
/g
3.0 g
0%
Sitronsaft
/dl
0.2 dl
0%
Til garnering:
Gulrot
/g
100.0 g
0%
Løk, frysetørket
/g
0.0 g
0%
Bladpersille
/g
0.0 g
0%
Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
Baguetter:
-
Baguetter 10.0 stk
-
Vegetardeig av bønner 300.0 g
Salat:
-
Surkål 300.0 g
Saus:
-
Chili pulver 2.0 n/a
-
Paprika, røkt 3.0 g
-
Sitronsaft 0.2 dl
Til garnering:
-
Gulrot 100.0 g
-
Løk, frysetørket
-
Bladpersille
Fremgangsmåte
-
Baguetter:
- Legg bagettene i en GN-beholder (à 50 g) og varm dem opp under lokk i ca. 2 minutter ien kombiovn med 100 % damp like før servering.
- Varm også opp vegetardeigen ved hjelp av damp.
-
Salat:
- Skyll surkålen, la den renne ordentlig av og klem ut eventuell væske. Bland surkålen med majones, ingefærpuré og sitronsaft.
- Krydre med salt og pepper ved behov.
- La blandingen stå en stund før servering.
-
Saus:
- Bland alle ingrediensene.
-
Til garnering:
- Fyll bagettene like før servering.
- Porsjoner ut surkålsalat, gulrotstrimler og vegetardeig i rundstykkene.
- Sprøyt røkt chilimajones oppå.
- Garner med tørket løk og bladpersille.