Sandwich alla Oktoberfest
I forbindelse med oktoberfestene blir disse sandwichene vanligvis fylt med tykke skiver bacon og sennep. I denne vegetarversjonen er bacon erstattet av bønner. Og etter disse sandwichene får du veldig lyst på noe å drikke. Prost!

Ingredienser
Baguetter:
-
Baguetter 10.0 stk
-
Vegetardeig av bønner 300.0 g
Salat:
-
Surkål 300.0 g
Saus:
-
Chili pulver 2.0 g
-
Paprika, røkt 3.0 g
-
Sitronsaft 0.2 dl
Til garnering:
-
Gulrot 100.0 g
-
Løk, frysetørket
-
Bladpersille
Fremgangsmåte
-
Baguetter:
- Legg bagettene i en GN-beholder (à 50 g) og varm dem opp under lokk i ca. 2 minutter ien kombiovn med 100 % damp like før servering.
- Varm også opp vegetardeigen ved hjelp av damp.
-
Salat:
- Skyll surkålen, la den renne ordentlig av og klem ut eventuell væske. Bland surkålen med majones, ingefærpuré og sitronsaft.
- Krydre med salt og pepper ved behov.
- La blandingen stå en stund før servering.
-
Saus:
- Bland alle ingrediensene.
-
Til garnering:
- Fyll bagettene like før servering.
- Porsjoner ut surkålsalat, gulrotstrimler og vegetardeig i rundstykkene.
- Sprøyt røkt chilimajones oppå.
- Garner med tørket løk og bladpersille.