Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

+

Burger:

  • Svarte bønner, kokte 0.5 kg
  • Linser, røde 300.0 g
  • Poteter, skrelt 200.0 g
  • Sakay krydderblanding (se oppskrift) 80.0 g
  • Maizena Snowflake 2kg 30.0 g

Sakay krydderblanding:

  • Knorr Professional Røkt Chili Puré 750g 30.0 g
  • Knorr Professional Ingefær Puré 750g 20.0 g
  • Knorr Professional Hvitløk Puré 750g 10.0 g
  • Rapsolje 40.0 ml

Til servering:

  • Hamburgerbrød 10.0 stk
  • Isbergsalat 250.0 g
  • Mango 0.5 kg
  1. Burger:

    1. Kjør svarte bønner, røde linser og ristede poteter i en kjøkkenmaskin til konsistensen er seig, men samtidig fast.
    2. Vend i Sakay og Snowflake.
    3. Form massen til ti burgere og la dem ligge minst én time i kjøleskapet.
    4. Paner burgerne i gresskarfrøene og stek dem ferdig i flytende margarin.
  2. Sakay krydderblanding:

    1. Bland alle ingrediensene i en miksertil en glatt puré. Tilsett litt olje om nødvendig.
  3. Til servering:

    1. Fyll hamburgerbrødene med salat, mango og en burger.