Menu

Ingredienser

+

Metode


Eplecidereddik øker kroppens insulinfølsomhet, og i kombinasjon med ingefær får stoffskiftet vårt et ekstra løft. Et alternativ til sitronen her i oppskriften kan være blodappelsin eller lime, og som et alternativt søtningsmiddel smaker også råsukker eller lønnesirup godt. MAILLE Eplecidereddik eldes på eikefat!

...

Fremgangsmåte

  1. Metode

    • Kok opp 400 ml vann med ingefær. Avkjøl.
    • Bland ingefærsvann, eplesidereddik med resterende vann (ev. kullsyret vann), smak opp med honning og sitron.
    • Server iskald med sitronverbena.

Maille Eplesidereddik

Eplecidereddik fra Maille lages av førsteklasses cider som er laget av epler fra fruktgårdene i Normandie. Smaken er søt, fruktig, syrlig og frisk, og passer perfekt til fugl så vel som rå grønnsaker, fisk og skalldyr samt desserter
Eddik er et produkt som skapes gjennom en biologisk prosess med dobbelt gjæring. Maille har forfinet oppskriften i 270 år.


Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny