Menu

Ingredienser

+

Metode


Eplecidereddik øker kroppens insulinfølsomhet, og i kombinasjon med ingefær får stoffskiftet vårt et ekstra løft. Et alternativ til sitronen her i oppskriften kan være blodappelsin eller lime, og som et alternativt søtningsmiddel smaker også råsukker eller lønnesirup godt. MAILLE Eplecidereddik eldes på eikefat!

...

Fremgangsmåte

  1. Metode

    • Kok opp 400 ml vann med ingefær. Avkjøl.
    • Bland ingefærsvann, eplesidereddik med resterende vann (ev. kullsyret vann), smak opp med honning og sitron.
    • Server iskald med sitronverbena.

Maille Eplesidereddik

Eplecidereddik fra Maille lages av førsteklasses cider som er laget av epler fra fruktgårdene i Normandie. Smaken er søt, fruktig, syrlig og frisk, og passer perfekt til fugl så vel som rå grønnsaker, fisk og skalldyr samt desserter<div>Eddik er et produkt som skapes gjennom en biologisk prosess med dobbelt gjæring. Maille har forfinet oppskriften i 270 år.</div>


Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny