Ingredienser
Saus:
-
Salt 20.0 g
-
Vann 2.4 l
-
Gul løk i små terninger 240.0 g
-
Sitronjuice 0.4 dl
-
Sukker 10.0 g
Fisk og tortellini:
-
Hvit fiskefilet (fra torsk, kolje eller lysing) 0.7 kg
-
Purreløk, skivet 0.4 kg
-
Tortellini med fyll 0.6 kg
-
Ost, revet 100.0 g
Fremgangsmåte
-
Saus:
- Bland Cold Base-pulveret med salt og grønnsaksbuljongpulver. Visp sammen Tomatino og vann.
- Lag sausen i stort volum: begynn med 30% kald væske (Tomatino og vann), rør på høyeste hastighet og tilsett fortløpende stivelse- og buljongpulveret samt resten av væsken. La sausen kaldsvelle i 10 minutter.
- Smaksett sausen med løk i terninger, krydderpastaer, sitron og råsukker.
-
Fisk og tortellini:
- Smør en GN-form med margarin og legg purreløk i bunnen, fordel fisken over purren og topp med tortellini med valgfritt fyll.
- Hell sausen over fisk og pasta, sørg for at all pasta er dekket av saus. Stek i kombiovn 80% på 160 grader i ca. 45 minutter avhengig av ovnen.
- Ta ut formen, trykk forsiktig ned pasta som ikke er dekket av saus med en hullskje, strø over ost og dekk GN-formen med et lokk, la den stå i 15 minutter før servering.