Middelhavspanne med fisk & tortellini
En smidig, urtete og enkel fiskerett som faller i smak hos de fleste pastaelskere. Server med en frisk salat og suksessen er et faktum.

Ingredienser
Middelhavspanne med fisk & tortellini
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€0.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
Saus:
Knorr Cold Base Stivelse (Kaldrørt jevning) 2x2kg
/g
60.0 g
0%

Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Fisk og produkter derav: Nei
Salt
/g
20.0 g
0%
Knorr Økologisk Grønnsaksbuljong Lavsalt 125L
/g
20.0 g
0%

Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Fisk og produkter derav: Nei
KNORR Tomatino 3 x 2 kg
/kg
1.6 kg
0%

Vann
/l
2.4 l
0%
Gul løk i små terninger
/g
240.0 g
0%
Knorr Professional Hvitløk Puré 750g
/g
30.0 g
0%

Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Fisk og produkter derav: Nei
Sitronjuice
/dl
0.4 dl
0%
Knorr Timian Krydderpasta 340g
/g
40.0 g
0%

Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Fisk og produkter derav: Nei
Knorr Basilikum Krydderpasta 340g
/g
50.0 g
0%

Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Fisk og produkter derav: Nei
Sukker
/g
10.0 g
0%
Fisk og tortellini:
Margarin, flytende
/dl
0.3 dl
0%
Hvit fiskefilet (fra torsk, kolje eller lysing)
/kg
0.7 kg
0%
Purreløk, skivet
/kg
0.4 kg
0%
Tortellini med fyll
/kg
0.6 kg
0%
Ost, revet
/g
100.0 g
0%
Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
Saus:
-
Salt 20.0 g
-
Vann 2.4 l
-
Gul løk i små terninger 240.0 g
-
Sitronjuice 0.4 dl
-
Sukker 10.0 g
Fisk og tortellini:
-
Margarin, flytende 0.3 dl
-
Hvit fiskefilet (fra torsk, kolje eller lysing) 0.7 kg
-
Purreløk, skivet 0.4 kg
-
Tortellini med fyll 0.6 kg
-
Ost, revet 100.0 g
Fremgangsmåte
-
Saus:
- Bland Cold Base-pulveret med salt og grønnsaksbuljongpulver. Visp sammen Tomatino og vann.
- Lag sausen i stort volum: begynn med 30% kald væske (Tomatino og vann), rør på høyeste hastighet og tilsett fortløpende stivelse- og buljongpulveret samt resten av væsken. La sausen kaldsvelle i 10 minutter.
- Smaksett sausen med løk i terninger, krydderpastaer, sitron og råsukker.
-
Fisk og tortellini:
- Smør en GN-form med margarin og legg purreløk i bunnen, fordel fisken over purren og topp med tortellini med valgfritt fyll.
- Hell sausen over fisk og pasta, sørg for at all pasta er dekket av saus. Stek i kombiovn 80% på 160 grader i ca. 45 minutter avhengig av ovnen.
- Ta ut formen, trykk forsiktig ned pasta som ikke er dekket av saus med en hullskje, strø over ost og dekk GN-formen med et lokk, la den stå i 15 minutter før servering.