Menu

Ingredienser

+

Saus:

Fisk og tortellini:

  • Margarin, flytende 0.3 dl
  • Hvit fiskefilet (fra torsk, kolje eller lysing) 0.7 kg
  • Purreløk, skivet 0.4 kg
  • Tortellini med fyll 0.6 kg
  • Ost, revet 100.0 g

Fremgangsmåte

  1. Saus:

    1. Bland Cold Base-pulveret med salt og grønnsaksbuljongpulver. Visp sammen Tomatino og vann.
    2. Lag sausen i stort volum: begynn med 30% kald væske (Tomatino og vann), rør på høyeste hastighet og tilsett fortløpende stivelse- og buljongpulveret samt resten av væsken. La sausen kaldsvelle i 10 minutter.
    3. Smaksett sausen med løk i terninger, krydderpastaer, sitron og råsukker.
  2. Fisk og tortellini:

    1. Smør en GN-form med margarin og legg purreløk i bunnen, fordel fisken over purren og topp med tortellini med valgfritt fyll.
    2. Hell sausen over fisk og pasta, sørg for at all pasta er dekket av saus. Stek i kombiovn 80% på 160 grader i ca. 45 minutter avhengig av ovnen.
    3. Ta ut formen, trykk forsiktig ned pasta som ikke er dekket av saus med en hullskje, strø over ost og dekk GN-formen med et lokk, la den stå i 15 minutter før servering.
Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny