Østers med syltet jalapenogranite
Perfekt til en apetittvekker! Øysters med en iskald granite som byr på hete fra Jalapeno

Ingredienser
Østers med syltet jalapenogranite
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€0.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
Østers
Østers
/kg
1.0 kg
0%
Jalapenogranite
HVITVINSEDDIK MAILLE flaske 6x500ml
/ml
100.0 ml
0%

Vann
/dl
3.0 dl
0%
Friske Jalapenos
/g
50.0 g
0%
Sukker
/g
100.0 g
0%
Persilleolje
Rapsolje
/dl
2.5 dl
0%
Spinat, blansjert
/g
150.0 g
0%
Persille, hakket
/g
50.0 g
0%
Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
Østers
-
Østers 1.0 kg
Jalapenogranite
-
Vann 3.0 dl
-
Friske Jalapenos 50.0 g
-
Sukker 100.0 g
Persilleolje
-
Rapsolje 2.5 dl
-
Spinat, blansjert 150.0 g
-
Persille, hakket 50.0 g
Fremgangsmåte
-
Østers
Åpne østersen og løsne den av skallet. Legg på ett serveringsfat med knust is. -
Jalapenogranite
Kutt jalapenoen i skiver.Kok opp eddik, sukker og vann og tilsett jalapenoen.La småputre i 5 minutter.Ta kjelen av kokeplaten og la laken trekke i minst 2 timer.Sil av laken i en beholder og la den avkjøle seg.Frys laken i minst 24 timer. Skrap isen med en gaffel, til du får en fin granite.Oppbevar i fryseren til servering.
-
Persilleolje
1.Ha alt i en blender og kjør i minst 5 minutter2. Hell over i en kjele og kok forsiktig opp, rør av og til3: Sil oljen med ett fint klede eller ett kaffefilter4. Kan oppbevares 2 uker i kjøleskapet, evt fryses i ca 6 mnd