+

Østers

  • Østers 1.0 kg

Jalapenogranite

Persilleolje

  • Rapsolje 2.5 dl
  • Spinat, blansjert 150.0 g
  • Persille, hakket 50.0 g
  1. Østers

     Åpne østersen og løsne den av skallet.

     Legg på ett serveringsfat med knust is.

  2. Jalapenogranite

    Kutt jalapenoen i skiver.

    Kok opp eddik, sukker og vann og tilsett jalapenoen.

    La småputre i 5 minutter.

    Ta kjelen av kokeplaten og la laken trekke i minst 2 timer.

    Sil av laken i en beholder og la den avkjøle seg.

    Frys laken i minst 24 timer.

     Skrap isen med en gaffel, til du får en fin granite.

    Oppbevar i fryseren til servering.


     

     

  3. Persilleolje

    1.Ha alt i en blender og kjør  i minst 5 minutter
    2. Hell over i en kjele og kok forsiktig opp, rør av og til
    3: Sil oljen med ett fint klede eller ett kaffefilter
    4. Kan oppbevares 2 uker i kjøleskapet, evt fryses i ca 6 mnd
Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny