Menu

Ingredienser

+

Østers

  • Østers 1.0 kg

Jalapenogranite

Persilleolje

  • Rapsolje 2.5 dl
  • Spinat, blansjert 150.0 g
  • Persille, hakket 50.0 g

Perfekt til en apetittvekker! Øysters med en iskald granite som byr på hete fra Jalapeno

...

Fremgangsmåte

  1. Østers

     Åpne østersen og løsne den av skallet.  Legg på ett serveringsfat med knust is.
  2. Jalapenogranite

    Kutt jalapenoen i skiver.Kok opp eddik, sukker og vann og tilsett jalapenoen.La småputre i 5 minutter.Ta kjelen av kokeplaten og la laken trekke i minst 2 timer.Sil av laken i en beholder og la den avkjøle seg.Frys laken i minst 24 timer. Skrap isen med en gaffel, til du får en fin granite.Oppbevar i fryseren til servering.
      
  3. Persilleolje

    1.Ha alt i en blender og kjør  i minst 5 minutter
    2. Hell over i en kjele og kok forsiktig opp, rør av og til
    3: Sil oljen med ett fint klede eller ett kaffefilter
    4. Kan oppbevares 2 uker i kjøleskapet, evt fryses i ca 6 mnd
Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny