Potet- og purreløksuppe med trøffel og sprøstekt bacon
En jevn og glatt potet og purresuppe som er lett å elske og som bare blir enda deiligere hvis den toppes med trøffel og sprøstekt bacon

Ingredienser
Potet- og purreløksuppe med trøffel og sprøstekt bacon
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€0.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
Potet og Purresuppe
Mandelpotet
/kg
1.2 kg
0%
Purreløk, skivet
/g
400.0 g
0%
Hvitløksfedd
/st
2.0 st
0%
Rapsolje
/g
30.0 g
0%
Vann
/l
1.5 l
0%
Rama Professional Piske 31% 8 X 1L
/l
0.6 l
0%

Melk inkl laktose og produkter derav: Ja
Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Salt Og Pepper
/
0.0
0%
Trøffelolje
/g
10.0 g
0%
Bacon, røkt
/g
200.0 g
0%
Gressløk
/g
20.0 g
0%
Trøffel, fersk
/g
30.0 g
0%
Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
Potet og Purresuppe
-
Mandelpotet 1.2 kg
-
Purreløk, skivet 400.0 g
-
Hvitløksfedd 2.0 st
-
Rapsolje 30.0 g
-
Vann 1.5 l
-
Salt Og Pepper
-
Trøffelolje 10.0 g
-
Bacon, røkt 200.0 g
-
Gressløk 20.0 g
-
Trøffel, fersk 30.0 g
Fremgangsmåte
-
Potet og Purresuppe
1. Slik gjør du:
- Skjær potetene i små biter. Skjær purren i strimler og hvitløken i tynne skiver.
- Fres poteter og løk uten å brune dem. Tilsett vann og buljong. La det koke i ca. 20 minutter.
- Tilsett Piske og kok i ytterligere 10 minutter.
- Bland suppen, den trenger ikke å være helt glatt. Smak til med eddik, trøffelolje, salt og pepper.
- Skjær bacon i strimler og stek til de er sprø. Legg deretter på tørkepapir, slik at fettet renner av.
- Server suppen med bacon, gressløk og revet fersk trøffel.