Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

+

Banh mi med hoisinbacon, kyllingsalat og koriander

  • Baguette 5.0 stk
  • Bacon 310.0 g
  • Hoisinsaus 100.0 g
  • Kyllingkjøtt, grillet 1.3 kg
  • Knorr Professional Ingefær Puré 750g 15.0 g
  • Isbergsalat 500.0 g
  • Agurk, syltet, i tynne skiver 150.0 g
  • Koriander, frisk 35.0 g
  • Sesamfrø 20.0 g

Kyllingsalat:

  • Kyllingkjøtt, grillet
  • Kimchi 100.0 g
  • Knorr Professional Ingefær Puré 750g

Fyll:

  • Isbergsalat
  • Agurk, syltet, i tynne skiver
  • Koriander, frisk
  • Sesamfrø
  1. Banh mi med hoisinbacon, kyllingsalat og koriander

    1. Skjær baguettene i 10 like store deler.
    2. Bak baconet i ovnen på 200 °C til det er gyllenbrunt. Ta ut av ovnen og avkjøl.
    3. Bryt deretter baconet i mindre biter og bland med hoisinsausen.
  2. Kyllingsalat:

    1. Bland sammen kylling, kimchi, krydderpuré og majones.
  3. Fyll:

    1. Del baguettebitene og pensle brødet med litt av kyllingfettet på over- og underdelen.
    2. Fyll med salat, kyllingrøre, agurk, bacon, koriander og sesamfrø.