Menu

Ingredienser

+

Banh mi med hoisinbacon, kyllingsalat og koriander

Kyllingsalat:

Fyll:

  • Isbergsalat
  • Agurk, syltet, i tynne skiver
  • Koriander, frisk
  • Sesamfrø

Fremgangsmåte

  1. Banh mi med hoisinbacon, kyllingsalat og koriander

    1. Skjær baguettene i 10 like store deler.
    2. Bak baconet i ovnen på 200 °C til det er gyllenbrunt. Ta ut av ovnen og avkjøl.
    3. Bryt deretter baconet i mindre biter og bland med hoisinsausen.
  2. Kyllingsalat:

    1. Bland sammen kylling, kimchi, krydderpuré og majones.
  3. Fyll:

    1. Del baguettebitene og pensle brødet med litt av kyllingfettet på over- og underdelen.
    2. Fyll med salat, kyllingrøre, agurk, bacon, koriander og sesamfrø.
Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny