Banh mi med hoisinbacon, kyllingsalat og koriander
Banh mi er et slags baguette-smørbrød, en blanding av to lands matkultur. Den ble til da Vietnam var fransk koloni. Ifølge originaloppskriften skal en banh mi inneholde majones og paté, mens de andre ingrediensene er vietnamesiske. Resultatet blir et søtt, syrlig, sterkt og klissete smørbrød. Vi har erstattet pateen med kylling i denne oppskriften.

Ingredienser
Banh mi med hoisinbacon, kyllingsalat og koriander
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€0.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
Banh mi med hoisinbacon, kyllingsalat og koriander
Baguette
/stk
5.0 stk
0%
Bacon
/g
310.0 g
0%
Hoisinsaus
/g
100.0 g
0%
Kyllingkjøtt, grillet
/kg
1.3 kg
0%
Knorr Professional Ingefær Puré 750g
/g
15.0 g
0%

Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Fisk og produkter derav: Nei
HELLMANN'S Real majones, 2L Spann
/dl
3.0 dl
0%

Egg og produkter derav: Ja
Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Isbergsalat
/g
500.0 g
0%
Agurk, syltet, i tynne skiver
/g
150.0 g
0%
Koriander, frisk
/g
35.0 g
0%
Sesamfrø
/g
20.0 g
0%
Kyllingsalat:
Kyllingkjøtt, grillet
/kg
0.0 kg
0%
Kimchi
/g
100.0 g
0%
Knorr Professional Ingefær Puré 750g
/g
0.0 g
0%

Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Fisk og produkter derav: Nei
HELLMANN'S Real majones, 2L Spann
/dl
0.0 dl
0%

Egg og produkter derav: Ja
Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Fyll:
Isbergsalat
/g
0.0 g
0%
Agurk, syltet, i tynne skiver
/g
0.0 g
0%
Koriander, frisk
/g
0.0 g
0%
Sesamfrø
/g
0.0 g
0%
Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
Banh mi med hoisinbacon, kyllingsalat og koriander
-
Baguette 5.0 stk
-
Bacon 310.0 g
-
Hoisinsaus 100.0 g
-
Kyllingkjøtt, grillet 1.3 kg
-
Isbergsalat 500.0 g
-
Agurk, syltet, i tynne skiver 150.0 g
-
Koriander, frisk 35.0 g
-
Sesamfrø 20.0 g
Kyllingsalat:
-
Kyllingkjøtt, grillet
-
Kimchi 100.0 g
Fyll:
-
Isbergsalat
-
Agurk, syltet, i tynne skiver
-
Koriander, frisk
-
Sesamfrø
Fremgangsmåte
-
Banh mi med hoisinbacon, kyllingsalat og koriander
- Skjær baguettene i 10 like store deler.
- Bak baconet i ovnen på 200 °C til det er gyllenbrunt. Ta ut av ovnen og avkjøl.
- Bryt deretter baconet i mindre biter og bland med hoisinsausen.
-
Kyllingsalat:
- Bland sammen kylling, kimchi, krydderpuré og majones.
-
Fyll:
- Del baguettebitene og pensle brødet med litt av kyllingfettet på over- og underdelen.
- Fyll med salat, kyllingrøre, agurk, bacon, koriander og sesamfrø.