Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

+

Fiskekaker

  • Vann 0.5 dl
  • Knorr Professional Paprika Puré 750g - delistet! 40.0 g
  • Knorr Professional Røkt Chili Puré 750g 20.0 g
  • Salt 3.0 g
  • svart pepper, malt 1.0 g
  • Egg 6.0 stk
  • Loff, skiver 4.0 stk
  • Persille, hakket 60.0 g
  • torsk eller annen hvit fisk 2.0 kg
  • Hvetemel 200.0 g
  • Knorr Professional Hvitløk Puré 750g 40.0 g
  • Vegetabilsk Olje 15.0 g
  1. Fiskekaker

    1. Ha vann, røkt chilipuré, paprikapuré, salt, pepper og halvparten av eggene i en liten bolle. Bland godt sammen med visp.
    2. Legg brødet i en kjøkkenmaskin og blend til grove brødsmuler. Tilsett den andre halvdelen av eggene, fisk, persille, melk og hvitløkspuré, og blend til farsen blir fast.
    3. Form farsen til små, runde fiskekaker.
    4. Varm oljen i en stor stekepanne med slippbelegg. Vend fiskekakene i mel og så i resten av eggemassen, og sprøstek dem.