Menu

Ingredienser

+

Kyllingbryst

Syltet rødløk

Grillet sjalottløk

 • Sjalottløk, finkuttet 250.0 g

Pak choi

Kyllingsaus med hvitløk


Et saftig kyllingbryst blir sjelden feil, særlig ikke sammen med litt forskjellige deilige grønnsaker og en kremete hvitløksduftende saus.

...

Fremgangsmåte

 1. Kyllingbryst

  Krydre kylllingbrystene med litt Citruskrydder.
  Kyllingbrystet stekes på skinnet til det har en fin gyllen farge. 
  Tilbered kyllingbrystene ferdig i ovnen ved 160 C.  
 2. Syltet rødløk

  Eddik, vann og sukker kokes sammen til sukkeret er oppløst.Rødløken kuttes i ønsket form og størrelse.Blansjer rødløken 10 sek i kokende vann. Kjøl raskt av i isvann.Sil av vannet og held over lun syltelake. La gjerne stå mine 48 timer før bruk. 
 3. Grillet sjalottløk

  Del sjalottløken på langs og stek den i en veldig varm panne i litt matolje til den blir litt svart og brent.Er løkene store kan de bakes ferdige i ovnen.
 4. Pak choi

  Del pak choi på langs å vask dem grundig fri for jord og sann.Tørk av vannet og damp pak choien i like dele smør og vann tilsatt salt.Smak til med salt og litt Knorr Umami
 5. Kyllingsaus med hvitløk

  Kok ned hvitvin til ca 1/3Tilsett brunet kyllingsjy og la dencløses opp i hvitvinen. Ha i Rama Piske.Pisk smørterningene inn i sausen litt etter litt. Pass på at du pisker hele tiden og hold sausen under kokepunktet - ellers kan den skille seg.Smak til med salt, pepper, sitronsaft og hvitløkspasta. 
Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny