+

Kyllingbryst

Syltet rødløk

Grillet sjalottløk

  • Sjalottløk, finkuttet 250.0 g

Pak choi

Kyllingsaus med hvitløk

  1. Kyllingbryst

    Krydre kylllingbrystene med litt Citruskrydder.
    Kyllingbrystet stekes på skinnet til det har en fin gyllen farge. 
    Tilbered kyllingbrystene ferdig i ovnen ved 160 C.  
  2. Syltet rødløk

    Eddik, vann og sukker kokes sammen til sukkeret er oppløst.

    Rødløken kuttes i ønsket form og størrelse.

    Blansjer rødløken 10 sek i kokende vann. Kjøl raskt av i isvann.

    Sil av vannet og held over lun syltelake. La gjerne stå mine 48 timer før bruk. 

  3. Grillet sjalottløk

    Del sjalottløken på langs og stek den i en veldig varm panne i litt matolje til den blir litt svart og brent.

    Er løkene store kan de bakes ferdige i ovnen.

  4. Pak choi

    Del pak choi på langs å vask dem grundig fri for jord og sann.

    Tørk av vannet og damp pak choien i like dele smør og vann tilsatt salt.

    Smak til med salt og litt Knorr Umami

  5. Kyllingsaus med hvitløk

    Kok ned hvitvin til ca 1/3

    Tilsett brunet kyllingsjy og la dencløses opp i hvitvinen. Ha i Rama Piske.

    Pisk smørterningene inn i sausen litt etter litt. Pass på at du pisker hele tiden og hold sausen under kokepunktet - ellers kan den skille seg.

    Smak til med salt, pepper, sitronsaft og hvitløkspasta. 

Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny