Menu

Ingredienser

+

Suppen

Til servering

  • Gresskarkjerner 50.0 g
  • Koriander, frisk 12.0 g
  • Yoghurt, naturell 15.0 dl

I Ecuador er det vanlig å servere suppe. En av favorittene er gresskarsuppen som lages på calabaza, som er et lite, avlangt og grønt gresskar med oransje fruktkjøtt. I Norden er det lettest å få tak i butternut-gresskar, og det går like fint å bruke det i denne retten.

...

Fremgangsmåte

  1. Suppen

    1. Fres løk, gresskar og eple i margarin i 5 minutter. Rør i blandingen med jevne mellomrom.
    2. Tilsett vann og hønsebuljong, og la gresskaret småkoke i væsken i 20 minutter, til den er mør.
    3. Hell på Piske, sitronsaft og -skall, røkt paprika, chili, hvitløk, ingefær og kyllingfond, og kok opp. Blend suppen til den er glatt.
  2. Til servering

    1. Server suppen med ristede gresskarkjerner, fersk koriander og en skje med yoghurt på toppen. Nybakt brød og ost er også godt til.
Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny