Caesarsalat på kål
En høst- og vintertilpasset «cæsarsalat» med masse tyggemotstand og herlig sprøhet. Serveres enten som tilbehør eller som hovedrett sammen med fisk, kylling eller planteprotein.

Ingredienser
Caesarsalat på kål
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€0.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
Caesardressing
Hellmann's Real Majones 10kg
/kg
0.5 kg
0%

Parmesanost, revet
/g
100.0 g
0%
Maille Dijon Original Sennep 865g
/g
10.0 g
0%

Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Fisk og produkter derav: Nei
Sitronjuice
/ml
15.0 ml
0%
Knorr Professional Hvitløk Puré 750g
/g
15.0 g
0%

Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Fisk og produkter derav: Nei
Salat
Fenikkel, tynt skivet
/g
250.0 g
0%
Blomkålbuketter
/g
300.0 g
0%
Grønnkål
/g
200.0 g
0%
Rosenkål
/g
150.0 g
0%
Eple(r)
/g
150.0 g
0%
Krutonger
/g
80.0 g
0%
Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
Caesardressing
-
Parmesanost, revet 100.0 g
-
Sitronjuice 15.0 ml
Salat
-
Fenikkel, tynt skivet 250.0 g
-
Blomkålbuketter 300.0 g
-
Grønnkål 200.0 g
-
Rosenkål 150.0 g
-
Eple(r) 150.0 g
-
Krutonger 80.0 g
Fremgangsmåte
-
Caesardressing
- Bland majones med parmesan,sennep, sitronjuiceog hvitløk.
-
Salat
- Kok 2/3 av blomkålen mør og blansjer rosenkålen.
- Skjær resten av blomkålen og eplene i tynne skiver (crudité) på mandolin.
- Bland dressingen med den tilberedte blomkålen og de andre kålsortene.
- Topp salaten med skivet blomkål, eple og krutonger.