Spicy Jule-burger med pinnekjøtt og stekt grønnkål
Er det jul men du har mest lyst på burger? Hvorfor ikke prøve en spicy jule-burger med pinnekjøtt og stekt grønnkål

Ingredienser
Spicy Jule-burger med pinnekjøtt og stekt grønnkål
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€0.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
Burger
Hamburgerbrød
/stk
10.0 stk
0%
Rester av pinnekjøtt
/kg
1.2 kg
0%
Hellmann's Real Majones 10kg
/g
300.0 g
0%

Sriracha sauce
/g
100.0 g
0%
Grønnkål
/g
0.0 g
0%
Tomater, friske
/kg
0.0 kg
0%
Agurk, syltet, i tynne skiver
/g
0.0 g
0%
Rapsolje
/kg
0.0 kg
0%
Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
Burger
-
Hamburgerbrød 10.0 stk
-
Rester av pinnekjøtt 1.2 kg
-
Sriracha sauce 100.0 g
-
Grønnkål
-
Tomater, friske
-
Agurk, syltet, i tynne skiver
-
Rapsolje
Fremgangsmåte
-
Burger
Smør litt Hellmann’s Majones på snittflaten på hamburgerbrødene, og stek dem på middels varme i stekepanna, til de får en gyllen og crispy stekeflate. Plukk rester av pinnekjøtt, i rikelig mengde og fres lett i stekepanna. Plukk grønnkål fra stilken, og stek raskt i litt olje i panna, til grønnkålen blir lett crispy og frisk i grønnfargen.Bland litt Sriracha i Hellmann’s Majones til du får en passe (og ønsket) sterk chilimajones. Anrett Burgeren med litt chilimajones på hamburgerbrødet, så litt salat og tomat før du legger på godt med pinnekjøtt og den stekte grønnkålen. Topp så med litt sylteagurk før du legger på toppen av hamburgerbrødet som også er smurt med litt chilimajones.