Kyllinglasagne med grønnsaker
Lag en lasagne med mindre klimapåvirkning enn den klassiske varianten. Vi byttet ut kjøttdeigen med kjøttdeig av kylling. Resultatet er verdt å smake på!

Ingredienser
Kyllinglasagne med grønnsaker
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€0.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
Lasagne
Kyllingfilet
/g
800.0 g
0%
KNORR Tomatino 3 x 2 kg
/g
600.0 g
0%

Knorr Basilikum Krydderpasta 340g
/g
15.0 g
0%

Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Fisk og produkter derav: Nei
Knorr Professional Hvitløk Puré 750g
/g
6.0 g
0%

Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Fisk og produkter derav: Nei
Chili, hakket, uten frø
/g
6.0 g
0%
Løk, finhakket
/g
100.0 g
0%
Smør
/g
30.0 g
0%
Gulrot, revet
/g
100.0 g
0%
Tomater, cocktail
/g
153.0 g
0%
Knorr Lasagneplater 5kg
/g
600.0 g
0%

Ost, revet
/g
100.0 g
0%
Mozzarella
/g
200.0 g
0%
Bechamelsaus
Smør
/g
100.0 g
0%
Hvetemel
/g
100.0 g
0%
Melk
/l
1.5 l
0%
Ost, revet
/g
50.0 g
0%
Salt Og Pepper
/
0.0
0%
Tomatsalat
Tomater, cocktail
/g
510.0 g
0%
Maiskorn, ristede
/g
200.0 g
0%
Knorr Pesto Krydderpasta 340g
/g
50.0 g
0%

Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Fisk og produkter derav: Nei
Persille, hakket
/g
20.0 g
0%
Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
Lasagne
-
Kyllingfilet 800.0 g
-
Chili, hakket, uten frø 6.0 g
-
Løk, finhakket 100.0 g
-
Smør 30.0 g
-
Gulrot, revet 100.0 g
-
Tomater, cocktail 153.0 g
-
Ost, revet 100.0 g
-
Mozzarella 200.0 g
Bechamelsaus
-
Smør 100.0 g
-
Hvetemel 100.0 g
-
Melk 1.5 l
-
Ost, revet 50.0 g
-
Salt Og Pepper
Tomatsalat
-
Tomater, cocktail 510.0 g
-
Maiskorn, ristede 200.0 g
-
Persille, hakket 20.0 g
Fremgangsmåte
-
Lasagne
- Stek den skårede kyllingen på høy varme.
- Tilsett krydder, urter, gulrot, løk og Tomatino. Senk til lav varme. La det putre i 20 minutter.
- Sett ovnen på 220 grader.
- Legg Kyllingsaus, lasagneplater og bechamel lagvis til formen er full. Topp med delte tomater og revet ost.
- Stek i ovnen i ca. 25 minutter.
-
Bechamelsaus
- Smelt margarin i en kaserolle, tilsett mel. Rør med visp.
- Tilsett melken gradvis under omrøring. Smak til med salt og pepper, og bland i osten. Bechamelen er klar!
-
Tomatsalat
- Del tomatene på midten, bland med mais og øvrige ingredienser. Klar til å serveres!