Kicking Cabbage Sauté
Denne retten spises hele året, men den har både en høytid og et sagn knyttet til seg. Det sies at hvis man spiser retten første nyttårsdag, kommer året til å bringe lykke.

Ingredienser
Kicking Cabbage Sauté
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€0.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
Kål
Bacon
/g
250.0 g
0%
gul løk, hakket
/g
200.0 g
0%
Knorr Professional Hvitløk Puré 750g
/g
20.0 g
0%

Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Fisk og produkter derav: Nei
Grønnkål
/kg
1.0 kg
0%
Vann
/dl
7.5 dl
0%
KNORR Hønsekraft pasta 2 x 1 kg / 2 x 40 L
/g
25.0 g
0%

Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Fisk og produkter derav: Nei
Salt
/g
3.0 g
0%
Pepper, svart
/g
1.0 g
0%
1 Knivspiss Chiliflak
/
0.0
0%
Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
Kål
-
Bacon 250.0 g
-
gul løk, hakket 200.0 g
-
Grønnkål 1.0 kg
-
Vann 7.5 dl
-
Salt 3.0 g
-
Pepper, svart 1.0 g
-
1 Knivspiss Chiliflak
Fremgangsmåte
-
Kål
- Varm margarin i en stor gryte over middels til høy varme.
- Tilsett baconterninger og stek til de er sprø.
- Tilsett løkhakket og stek det mørt. Det tar ca. 5 minutter.
- Tilsett hvitløkspuré og stek videre i 1 minutt. Tilsett grønnkålen og stek videre.
- Varm vannet i en kjele og tilsett hønsekraft. Hell buljongen over kålblandingen og smak til med salt, pepper og chiliflak.
- Skru ned varmen og la retten småkoke under lokk i 30 minutter, eller til kålen er mør.