Karamellisert crème brûlée med appelsin og kanel
Klassiskcrème brûlée med smak av kanel og appelsin, både godt og lett å forberede.

Ingredienser
Karamellisert crème brûlée med appelsin og kanel
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€0.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
Crème brûlée
Melk
/dl
5.0 dl
0%
Rama Professional Piske 31% 8 X 1L
/dl
5.0 dl
0%

Melk inkl laktose og produkter derav: Ja
Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Kanel, hel
/stk
2.0 stk
0%
Appelsin skall fra
/stk
1.0 stk
0%
Sukker ,rå
/g
150.0 g
0%
Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
Crème brûlée
-
Melk 5.0 dl
-
Kanel, hel 2.0 stk
-
Appelsin skall fra 1.0 stk
-
Sukker ,rå 150.0 g
Fremgangsmåte
-
Crème brûlée
- Kok opp melken med kanelstang og appelsinskall. La stå i 15 minutter. Kok opp igjen og tilsett CARTE D´OR Crème brûlée mix og Rama Professional Piske 31%.
- Sil gjennom en finmasket sil og hell opp i 10 ildfaste former. Sett i kjøleskapet minst to timer
-
Til servering
- Strø et tynt lag sukker på hver brûlée og brenn av med en gassbrenner. Gjør dette to ganger for et perfekt resultat.