Gimgui med miso dippsaus
Tang inneholder mye jod, så selv om disse chipsene smaker godt, bør du ikke gå helt amok.

Ingredienser
Gimgui med miso dippsaus
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€0.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
Gimgui:
Noritang
/stk
20.0 stk
0%
Sesamolje
/dl
1.0 dl
0%
Salt
/g
0.0 g
0%
Eddikpulver
/g
0.0 g
0%
Dippsaus:
Hellmann's Vegan 2,5kg
/g
200.0 g
0%

Rama Professional Fraiche 24% 1L
/dl
1.0 dl
0%

Melk inkl laktose og produkter derav: Ja
Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Miso paste, lys
/g
20.0 g
0%
Ketjap Manis
/dl
0.1 dl
0%
Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
Gimgui:
-
Noritang 20.0 stk
-
Sesamolje 1.0 dl
-
Salt
-
Eddikpulver
Dippsaus:
-
Miso paste, lys 20.0 g
-
Ketjap Manis 0.1 dl
Fremgangsmåte
-
Gimgui:
- Smør den ene siden av tangen med sesamolje og dryss lett med salt og eddikpulver.
- Brett tangen på midten og trykk den sammen.
- Klipp den i passende størrelse.
- Bak dem i ovnen på 160 g uten luft i ca. 10 min.
- Tips: alternativt kan tangen stekes på en teflon stekepanne
-
Dippsaus:
- Bland alle ingrediensene sammen og smak til med salt og pepper.