Mokkapudding
En god sjokoladedessert med kaffesmak passer bra etter maten.

Ingredienser
Mokkapudding
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€0.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
Pudding
Melk
/dl
6.0 dl
0%
Rama Professional Piske 31% 8 X 1L
/dl
1.0 dl
0%

Melk inkl laktose og produkter derav: Ja
Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Kaffe, pulver "Nescafé"
/g
20.0 g
0%
Kakaopulver
/g
3.0 g
0%
Tips
Rama Professional Piske 31% 8 X 1L
/dl
2.0 dl
0%

Melk inkl laktose og produkter derav: Ja
Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
Pudding
-
Melk 6.0 dl
-
Kaffe, pulver "Nescafé" 20.0 g
-
Kakaopulver 3.0 g
Tips
Fremgangsmåte
-
Pudding
- Varm opp melk og Knorr Piske 31%.
- Rør inn kaffepulver og sjokoladepudding pulver.
- Hell i GN-former eller porsjonsformer.
- Strø med kakaopulver og server med en klatt Knorr Piske 31%.
-
Tips
Du kan også bruke Carte d'Or Vaniljesaus i stedet for Knorr Piske 31% som et alternativ. Et annet tips er å blande litt pulverkaffe i kremen for å få en sterkere smak av kaffe.