Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

+

Burgere

  • Kikerter, kokte 1.6 kg
  • Gulrot, revet 160.0 g
  • gul løk, hakket 160.0 g
  • Stangselleri 178.0 g
  • Grønn paprika, strimlet 160.0 g
  • Knorr Brunet Løkfond konsentrat 50L 45.0 ml
  • Persille, hakket 30.0 g
  • Knorr Professional Hvitløk Puré 750g 65.0 g

Dressing

  • Knorr Professional Røkt Chili Puré 750g 25.0 g
  • Sitron, presset 30.0 g

Tilbehør

  • Cheddarost 100.0 g
  • Isbergsalat 200.0 g
  • Bifftomat, skiver 300.0 stk
  • Rødløk, skivet 100.0 g
  1. Burgere

    1. Skyll kikertene godt og mos dem grovt.
    2. Bland løk, gulrøtter, selleri, paprika, hakket persille og maisstivelse med moste kikerter. Smak til med hvitløkspuré og løkfond.
    3. Pensle en stekeplate med margarin. Form burgerne, legg dem platen og pensle med margarin.
    4. Stekes i ovnen ca. 200 grader i 10-15 minutter. Dette trinnet kan gjøres dagen før.
  2. Dressing

    1. Bland alle ingrediensene.
  3. Tilbehør

    1. Kutt tilbehøret i skiver. Server burgerne med hamburgerbrød, tilbehør og dressing.

  4. Tips

    For en lettere dressing: Bland halvparten av Hellmann’s Extra Thick Majones med en halvpart Knorr Fraiche og smak til i henhold til instruksjonene ovenfor.