Ingredienser
Sopp og løk;
-
Sjampignon, hakket 0.9 kg
-
Gul løk i små terninger 250.0 g
-
Grønnkål 400.0 g
Saus:
-
Vann 2.4 l
-
Salt 20.0 g
-
Hvit pepper, malt 5.0 g
Tortellinipanne:
-
Tortellini med fyll 0.6 kg
-
Ost, revet 150.0 g
Fremgangsmåte
-
Sopp og løk;
- Stek sopp og løk i margarin og la væsken koke bort.
- Tilsett timianpasta og grønnkål, og stek ytterligere i noen minutter. Avkjøl.
-
Saus:
- Bland kaldt vann med fløte. Bland Cold Base-pulveret med salt og visp fortløpende denne ned i væsken. Begynn med 30 % kald væske og rør på høyeste hastighet (ikke vekselsvis). Tilsett stivelsespulveret og resten av væsken fortløpende.
- Smaksett sausen med grønnsaksfond, B. all’Italiana krydderpasta, hvitvinseddik, salt og hvitpepper.
-
Tortellinipanne:
- Smør en GN-form med margarin. Legg pastaen og den kalde soppeblandingen i GN-formen, og hell over sausen. Rør i formen slik at sausen fordeles og dekker pastaen.
- Stekes i kombiovn, 80 % på 160 grader i 45 minutter avhengig av ovnen!
- Ta ut formen av ovnen og press forsiktig det øverste laget av pastaen ned i sausen. Strø over ost og dekk formen med et lokk. La stå i 15 minutter. Rør i pastaen før servering.