Tortellinipanne med urter & sopp
Pasta er barnslig godt og verdsettes av matgjester i alle aldre. Denne ovnsbakte torellinipannen etterlater ingen sultne. Server med en frisk salat!

Ingredienser
Tortellinipanne med urter & sopp
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€0.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
Sopp og løk;
Sjampignon, hakket
/kg
0.9 kg
0%
Gul løk i små terninger
/g
250.0 g
0%
Margarin, flytende
/g
20.0 g
0%
Knorr Timian Krydderpasta 340g
/g
6.0 g
0%

Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Fisk og produkter derav: Nei
Grønnkål
/g
400.0 g
0%
Saus:
Knorr B. all'Italiana Krydderpasta 340g
/g
30.0 g
0%

Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Fisk og produkter derav: Nei
Vann
/l
2.4 l
0%
Rama Professional Piske 31% 8 X 1L
/l
0.4 l
0%

Melk inkl laktose og produkter derav: Ja
Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Knorr Cold Base Stivelse (Kaldrørt jevning) 2x2kg
/g
40.0 g
0%

Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Fisk og produkter derav: Nei
MAILLE Hvitvinseddik 6x500ml flaske
/dl
0.3 dl
0%
Salt
/g
20.0 g
0%
Hvit pepper, malt
/g
5.0 g
0%
Tortellinipanne:
Tortellini med fyll
/kg
0.6 kg
0%
Ost, revet
/g
150.0 g
0%
Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
Sopp og løk;
-
Sjampignon, hakket 0.9 kg
-
Gul løk i små terninger 250.0 g
-
Margarin, flytende 20.0 g
-
Grønnkål 400.0 g
Saus:
-
Vann 2.4 l
-
MAILLE Hvitvinseddik 6x500ml flaske 0.3 dl
-
Salt 20.0 g
-
Hvit pepper, malt 5.0 g
Tortellinipanne:
-
Tortellini med fyll 0.6 kg
-
Ost, revet 150.0 g
Fremgangsmåte
-
Sopp og løk;
- Stek sopp og løk i margarin og la væsken koke bort.
- Tilsett timianpasta og grønnkål, og stek ytterligere i noen minutter. Avkjøl.
-
Saus:
- Bland kaldt vann med fløte. Bland Cold Base-pulveret med salt og visp fortløpende denne ned i væsken. Begynn med 30 % kald væske og rør på høyeste hastighet (ikke vekselsvis). Tilsett stivelsespulveret og resten av væsken fortløpende.
- Smaksett sausen med grønnsaksfond, B. all’Italiana krydderpasta, hvitvinseddik, salt og hvitpepper.
-
Tortellinipanne:
- Smør en GN-form med margarin. Legg pastaen og den kalde soppeblandingen i GN-formen, og hell over sausen. Rør i formen slik at sausen fordeles og dekker pastaen.
- Stekes i kombiovn, 80 % på 160 grader i 45 minutter avhengig av ovnen!
- Ta ut formen av ovnen og press forsiktig det øverste laget av pastaen ned i sausen. Strø over ost og dekk formen med et lokk. La stå i 15 minutter. Rør i pastaen før servering.