Tikka Masala med fisk
En velsmakende fiskekarri med autentisk smak som er klar till servering på under en time. Server gjerne retten sammen med kogt ris, fersk tomat, koriander og lime.

Ingredienser
Karrisausen:
-
gul løk, hakket 200.0 g
-
Søtpotet 400.0 g
-
Kokosmelk 8.0 l
-
Vann 20.0 dl
-
Salt 10.0 g
-
Hysefilet, terninger 2X2 cm 80.0 kg
Til servering:
-
Koriander, fersk, hakket 20.0 g
-
Lime, i båter 2.0 stk
-
Tomater, små terninger 150.0 g
-
Ris, kokt 50.0 kg
Fremgangsmåte
-
Karrisausen:
- Stek løken myk uten at den tar farge i flytende margarin.
- Tilsett Tikka Masala paste, stek videre noen minutter.
- Tilsett Tomatino, søtpotetterninger, kokosmelk, vann og grønnsaksbuljong. Kok opp og la det småkoke til sausen begynner å tykne. Smak til med salt.
-
Til servering:
- Tilsett fisk og erter og la trekke til fisken er ferdig.
- Server karriretten med frisk koriander, tomat, nykokt ris og limebåter.