Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

+

Karrisausen:

  • gul løk, hakket 200.0 g
  • Knorr Tikka Masala Paste 160.0 g
  • Søtpotet 400.0 g
  • Kokosmelk 0.8 l
  • Vann 2.0 dl
  • Salt 10.0 g
  • Hysefilet, terninger 2X2 cm 0.8 kg
  • Knorr Økologisk Grønnsaksbuljong Lavsalt 125L 20.0 g

Til servering:

  • Koriander, fersk, hakket 20.0 g
  • Lime, i båter 2.0 stk
  • Tomater, små terninger 150.0 g
  • Ris, kokt 0.5 kg
  1. Karrisausen:

    1. Stek løken myk uten at den tar farge i flytende margarin.
    2. Tilsett Tikka Masala paste, stek videre noen minutter.
    3. Tilsett Tomatino, søtpotetterninger, kokosmelk, vann og grønnsaksbuljong. Kok opp og la det småkoke til sausen begynner å tykne. Smak til med salt.
  2. Til servering:

    1. Tilsett fisk og erter og la trekke til fisken er ferdig.
    2. Server karriretten med frisk koriander, tomat, nykokt ris og limebåter.