Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

+

Laks

  • Laksefilet 1.3 kg
  • Miso 400.0 g
  • Knorr Professional Ingefær Puré 750g 20.0 g
  • Limeblader 4.0 stk
  • Vann 1.5 dl

Nudelsalat

  • Matolje 100.0 g
  • Knorr Professional Hvitløk Puré 750g 15.0 g
  • Hellmann's Sesam Soy Vinaigrette 1L 2.0 dl
  • Salt 6.0 g
  • 3 vårløk, strimlet
  • Soyabønner, ferske 400.0 g

Soyamajones

  • Hellmann's Real Majones 10kg 400.0 g
  • Japansk soya 12.0 g
  • MAILLE Rødvinseddik 0,25 L x 12 fl 4.0 ml

Til servering

  • Lime, i båter 10.0 stk
  • Koriander, frisk 24.0 g
  • Sesamfrø 15.0 g
  1. Laks

    1. Forvarm ovnen til 100°C. Legg laksen på oljet stekeplate. Blend miso, ingefær og limeblader. Spe med vann til en kremet konsistens og dekk toppen av laksen med misoblandingen. Bak laksen i ovnen til den har en kjernetemperatur på 50°C.
  2. Nudelsalat

    1. Legg nudlene i bløt i varmt vann i 5 minutter. La deretter nudlene renne av. Bland olje, hvitløkspuré, vinaigrette og salt. Vend løk, bønner og dressing sammen med nudlene.
  3. Soyamajones

    1. Bland majones, soya og eddik.
  4. Til servering

    1. Anrett laksen og pynt med lime, finstrimlet koriander og sesamfrø. Server med nudelsalaten og soyamajonesen.