Er det burgere? Gresk salat? Entrecote? Vi har oppskriftene som er populære hos gjestene dine, enten de elsker kjøtt eller foretrekker plantebasert! Se selv!
Er det burgere? Gresk salat? Entrecote? Vi har oppskriftene som er populære hos gjestene dine, enten de elsker kjøtt eller foretrekker plantebasert! Se selv!
Som The Vegetarian Butcher selv ville presentere det, er ikke målet å erstatte, men heller å overgå kjøttet. I denne burgeren tar vi på søt-sterk-syrlig jalapeño-pickles og røkt chilimajones. Hel plantebasert
Gresk salat med syltet rødløk er etter vår mening bedre enn originalen. Maille eddik gjør at smaken i vinaigretten, dressingen, marinaden og ikke minst syltingen når nye høyder.
En oppskrift fra Jon Erlend Matre, medlem av kokkelandslaget junior
Trykk på delikonet under og velg "Legg til på Hjem-skjerm". Trykk på delikonet under og velg "Legg til på Hjem-skjerm". Trykk på delikonet under og velg legg til på startskjerm. Trykk på delikonet under og velg legg til på startskjerm.