Menu

Ingredienser

+

Skalldyrsburger

Syltede Grønnsaker

Mynteyoghurt

  • Matlagingsyoghurt 500.0 ml
  • Frisk mynte 10.0 ml
  • Harissa pasta 20.0 g
  • juice av sitron 0.5 n/a
  • Salt: etter smak

Denne slideren kombinerer de rike smakene fra det indiske kjøkkenet med friskheten fra skalldyr, yoghurt og syltede grønnsaker. Det er en unik fusjon som samler ulike stiler og smaker, perfekt for en smakfull fastfood-variant.

...

Fremgangsmåte

  1. Skalldyrsburger

    • Finhakk kjøttet fra skalldyrene.
    • Bland kjøttet med egg, Hellmann's Professional, Knorr Ingefærpasta, Knorr Hvitløkspasta, og Snowflake stivelse i en bolle
    • Form blandingen til burgere og dryss over litt ekstra Maizena snowflake stivelse.
    • Stek burgerne i en panne til de er gyldenbrune og gjennomstekte.
  2. Syltede Grønnsaker

    • Bland de tynne skivene gulrot, agurk og rødløk med Maille Eplecidereddik, garam masala paste og honning.
    • Tilsett den ferske korianderen og bland godt. Sett til side for å marinere.
  3. Mynteyoghurt

    • I en bolle, bland den ferske yoghurten med finhakket mynte, Harissa pasta, sitronsaft og salt.
    Montering: Grill briochebollene til de fått litt farge. Smør et lag med mynteyoghurt på bunnen av hver bolle. Legg et lag med crispy salat og baby spinat. Plasser burgeren på toppen av grønnene. Legg på en generøs mengde syltede grønnsaker. Avslutt litt mere mynteyoghurt og plasser den øverste halvdel av bollen på toppen.
Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny