Verdens oppskrifter!
Når du ikke kan reise ut i verden, hent hjem smakene med våre oppskrifter fra Brasil til Korea!

Når reiser begrenses til nærområdet, kan vi allikevel gjenoppdage smaker og teknikker fra hele verden. Og hvorfor ikke bli ytterligere inspirert? Fermenterte svarte bønner av nordiske belgevekster? Udon av lokale melsorter? Miso av erter? Mulighetene er mange, smakelig måltid!
En vegetarburger inspirert av Madagaskar, laget av svarte bønner, røde linser og ristet potet. En utrolig saftig farse, så det er ikke behov for noen dressing. Godt og sunt!
En varmende suppe der allehånde og koriander løfter frem den kubanske følelsen. Suppen kan enkelt gjøres mer rustikk, og for et mer autentisk utseende kan hvite bønner byttes ut med svarte. Det er godt hvis suppen blendes grovt i stedet for helt fint. Tradisjonelt serverer kubanerne gjerne nykokt ris som tilbehør til suppen.
En spennende creme brûlée smakssatt med kokos og lime som er lett å lage til mange.
Miso lages av gjærede soyabønner, og brukes vanligvis i dashi, japansk buljong eller misosuppe. Her har vi i stedet brukt den som dekke på laksen. Til laksen serveres en lunken nudelsalat og kremet soyamajones.
En herlig rett med indrefilet av svin, grønnsaker og ramen-nudler i en smaksrik buljong.
Denne oppskriften som er basert på klassikeren fra det franske kjøkkenet. Coq au vin forvandles til en fantastisk vegansk rett. Den herlige fargen på rødbetene og den robuste smaken passer perfekt til langtidskoking. Passer for veganere.