Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

+

Quesadilla

  • Smelteost 250.0 g
  • Ost, revet 250.0 g
  • Vann 1.0 dl
  • Grønn paprika, strimlet 200.0 g
  • Grønn chili, uten kjerner, finstrimlet 20.0 g
  • Pizzaost, mozarella, revet 100.0 g
  • Mais- og hvetetortillas 8.0 stk
  • Guacamole
  • Tomatsalsa
  1. Quesadilla

    1. Varm smelteost på lav varme og tilsett revet ost og vann og rør til osten har smeltet.
    2. Del ostesaus over fire tortillas på et stekebrett og pynt de med skiver av grønn paprika og smak til med sort pepper.
    3. Topp tilslutt med revet pizzamozzarella og legg over en tortilla som lokk på hver av dem.
    4. Stekes i ovnen, slik at osten smelter over paprikaen, ca 10 minutter ved 175 °C.
    5. Skjær hver quesadilla inn 4-6 kakestykker. Serveres med tomatsalsa, guacamole og fraiche.