Rødbeter i rødvinsaus
Denne oppskriften som er basert på klassikeren fra det franske kjøkkenet. Coq au vin forvandles til en fantastisk vegansk rett. Den herlige fargen på rødbetene og den robuste smaken passer perfekt til langtidskoking. Passer for veganere.

Ingredienser
Rødbeter i rødvinsaus
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€0.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
Rødbeter:
Rødbeter
/kg
1.5 kg
0%
Småløk, frossen
/g
200.0 g
0%
champignon, ferske, delt i 4
/g
200.0 g
0%
Saus:
Vann
/l
1.3 l
0%
Rødvin
/dl
2.0 dl
0%
Rødbetesaft
/dl
1.0 dl
0%
Knorr Professional Hvitløk Puré 750g
/g
30.0 g
0%

Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Fisk og produkter derav: Nei
Knorr B. de Provence Krydderpasta 340g
/n/a
30.0 n/a
0%

Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Fisk og produkter derav: Nei
Sukker
/g
10.0 g
0%
Laurbærblad
/stk
1.0 stk
0%
Maizena Tapioka stivelse (Fruktjevner) 2kg
/g
10.0 g
0%

Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Fisk og produkter derav: Nei
Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
Rødbeter:
-
Rødbeter 1.5 kg
-
Småløk, frossen 200.0 g
-
champignon, ferske, delt i 4 200.0 g
Saus:
-
Vann 1.3 l
-
Rødvin 2.0 dl
-
Rødbetesaft 1.0 dl
-
Sukker 10.0 g
-
Laurbærblad 1.0 stk