Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

+

Fiskekaker

  • Hvit fisk 1.0 kg
  • Knorr Professional Ingefær Puré 750g 25.0 g
  • Knorr Kyllingfond konsentrat 50L 60.0 ml
  • Knorr Hvitløk Krydderpasta 340g 25.0 g
  • Koriander, frisk 12.0 g
  • Egg 3.0 stk
  • Hvit pepper, malt 1.0 g
  • Pankomel 250.0 g
  • Eggehvite 1.0 dl

Chili-majones

  • Knorr Professional Røkt Chili Puré 750g 15.0 g
  1. Fiskekaker

    1. Kjør fisken i foodprocessor med ingefærpuré og kyllingfond til du har en grov masse.
    2. Tilsett hvitløkspasta, koriander, egg, Piske og hvit pepper, og kjør maskinen videre til du har en glatt farse.
    3. Form fiskekaker og vend dem i eggehvite og pankosmuler.
    4. Friter i olje og server rykende varme med fersk lime og chilimajones.
  2. Chili-majones

    1. Bland majones, røkt chili puré og kyllingfond til en jevn dipp.
    2. Majonesen kan godt røres sammen dagen før og oppbevares kjølig over natten uten å endre utseende eller smak.
  3. Tips

    Serveres gjerne sammen med en av Knorr Kryddersauser; Sunshine Chili, Pang Gang eller Ketjap Manis.