Romfromasj
Denne fromasjen med rom og karamell er lett, luftig og enkel å lage. Egnet for dysfagi.

Ingredienser
Romfromasj
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€0.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
Romfromasj
Rama Professional Piske 31% 8 X 1L
/dl
4.0 dl
0%

Melk inkl laktose og produkter derav: Ja
Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Eggeplomme
/g
65.0 g
0%
Carte d'Or Karamell topping 1kg
/g
150.0 g
0%

Nøtter og mandel og produkter derav: Kan inneholde spor av
Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Eggehvite
/g
120.0 g
0%
Salt
/g
2.0 g
0%
Romessens
/ml
0.0 ml
0%
Gelatin
/g
30.0 g
0%
Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
Romfromasj
-
Eggeplomme 65.0 g
-
Eggehvite 120.0 g
-
Salt 2.0 g
-
Romessens
-
Gelatin 30.0 g
Fremgangsmåte
-
Romfromasj
- Pisk fløte til krem.
- Pisk eggeplommer til et tykt skum sammen med salt og 50g av karamelltoppingen. Vend blandingen ned i kremen.
- Pisk eggehvitene og tilsett gradvis 50g karamelltoppingen. Tilsett Texture og fortsett å piske til det begynner å stivne.
- Vend eggehviteblandingen sammen med karamellkremen og smak til med noen dråper romessens.
- Fordel fromasjen i glass og avkjøl i to timer før servering.