Romfromasj
Denne fromasjen med rom og karamell er lett, luftig og enkel å lage. Egnet for dysfagi.

Ingredienser
Romfromasj
-
Eggeplomme 65.0 g
-
Eggehvite 120.0 g
-
Salt 2.0 g
-
Romessens
-
Gelatin 30.0 g
Fremgangsmåte
-
Romfromasj
- Pisk fløte til krem.
- Pisk eggeplommer til et tykt skum sammen med salt og 50g av karamelltoppingen. Vend blandingen ned i kremen.
- Pisk eggehvitene og tilsett gradvis 50g karamelltoppingen. Tilsett Texture og fortsett å piske til det begynner å stivne.
- Vend eggehviteblandingen sammen med karamellkremen og smak til med noen dråper romessens.
- Fordel fromasjen i glass og avkjøl i to timer før servering.
Ved servering: Toppes med karamelltopping og Rama Piske.