Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

+

Romfromasj

  • Eggeplomme 65.0 g
  • Carte d'Or Karamell topping 1kg 150.0 g
  • Eggehvite 120.0 g
  • Salt 2.0 g
  • Romessens
  • Rama Professional Piske 31% Lavlaktose 1L 4.0 dl
  • Knorr Texture Gelatinpulver 1kg 30.0 g
  1. Romfromasj

    1. Pisk fløte til krem.
    2. Pisk eggeplommer til et tykt skum sammen med salt og 50g av karamelltoppingen. Vend blandingen ned i kremen.
    3. Pisk eggehvitene og tilsett gradvis 50g karamelltoppingen. Tilsett Texture og fortsett å piske til det begynner å stivne.
    4. Vend eggehviteblandingen sammen med karamellkremen og smak til med noen dråper romessens.
    5. Fordel fromasjen i glass og avkjøl i to timer før servering.

    Ved servering: Toppes med karamelltopping og Rama Piske.