Lett saltet kokt torsk med krydderpepper, skånsk sennep og erter – Oppskrift | Unilever Food Solutions

Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

+

Lettsaltet torsk

  • Torskefilet uten skinn 1.0 kg
  • Salt 50.0 g
  • Sukker 10.0 g

Fløtesaus

  1. Lettsaltet torsk

    • Gni fisken inn med salt og sukker. Pakk inn i plast og sett i kjøleskapet 12 timer. 
    • Skyll av fisken og bak den i ovnen 120 ºC under plastfilm til en kjernetemp på 50 ºC.

    .

  2. Fløtesaus

    • Kok opp Rama Professional Mat 15%. Rør ut MAIZENA Maisstivelse i vannet og jevn ut fløten. Smak til med salt.
    • Server med støtt krydderpepper, kokte grønne erter og skånsk grov sennep.