Lett saltet kokt torsk med krydderpepper, skånsk sennep og erter
Klassisk fiskerett som får en herlig julesmak av krydderpepper og skånsk sennep. God fløtesaus binder retten sammen.

Ingredienser
Lett saltet kokt torsk med krydderpepper, skånsk sennep og erter
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€0.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
Lettsaltet torsk
Torskefilet uten skinn
/kg
1.0 kg
0%
Salt
/n/a
50.0 n/a
0%
Sukker
/n/a
10.0 n/a
0%
Fløtesaus
Rama Professional Mat 15% 1L
/l
1.0 l
0%

Melk inkl laktose og produkter derav: Ja
Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
MAIZENA Økologisk Maisstivelse 2,5kg
/ss
2.0 ss
0%

Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Fisk og produkter derav: Nei
Vann
/ss
3.0 ss
0%
Salt
/n/a
0.0 n/a
0%
Allehånde støtt i morter
/g
0.0 g
0%
Erter, grønne kokte
/kg
0.0 kg
0%
Maille Grov Sennep
/g
0.0 g
0%
Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
Lettsaltet torsk
-
Torskefilet uten skinn 1.0 kg
-
Salt 50.0 n/a
-
Sukker 10.0 n/a
Fløtesaus
-
Vann 3.0 ss
-
Salt
-
Allehånde støtt i morter
-
Erter, grønne kokte
-
Maille Grov Sennep
Fremgangsmåte
-
Lettsaltet torsk
- Gni fisken inn med salt og sukker. Pakk inn i plast og sett i kjøleskapet 12 timer.
- Skyll av fisken og bak den i ovnen 120 ºC under plastfilm til en kjernetemp på 50 ºC.
-
Fløtesaus
- Kok opp Rama Professional Mat 15%. Rør ut MAIZENA Maisstivelse i vannet og jevn ut fløten. Smak til med salt.
- Server med støtt krydderpepper, kokte grønne erter og skånsk grov sennep.