Ingredienser
Wok
-
Brokkoli 500.0 g
-
Gulrot 250.0 g
-
Sukker 2.0 g
-
Pepper, svart
-
Sesamolje 0.4 dl
-
Sesamfrø, ristede 5.0 g
Garnityr
-
Bønnespirer 150.0 g
-
Sriracha sauce
-
Lime 2.0 stk
-
Vårløk 60.0 g
Fremgangsmåte
-
Wok
- Del brokkoli i buketter,og skjær gulrot og vårløk i strimler. Hakk hvitløk og ingefær fint.
- Hell kokende vann over nudlerne, og la dem trekke under lokk til de er al dente.
- Hell fra vannet, og avkjøl. Varm wok eller stekepanne, til den er rykende varm.
- Tilsett olje, brun hvitløk og ingefær hurtig, tilsett NoMince, og brun deigen.
- Tilsett resten av oljen og grønnsakene, og stek i enda et par minutter. Krydre med litt sukker og salt.
- Tilsett 30ml vann, og dekk til med lokk i 1minutt. Tilsett sesamolje og sojasaus.
-
Garnityr
- Vend sammen bønnespirene og nudler.
- Serveres med fint strimlede vårløk, Sriracha-sauce og limebåter.