Menu

Ingredienser

+

Wok

Garnityr

  • Bønnespirer 150.0 g
  • Sriracha sauce
  • Lime 2.0 stk
  • Vårløk 60.0 g

Wok med sprø grønnsaker og vegansk farse –en enkel nudelrett med asiatiske smakssettere som ingefær, sesamolje og sojasaus. Eggenudler kan lett erstattes med risnudler!

...

Fremgangsmåte

  1. Wok

    • Del brokkoli i buketter,og skjær gulrot og vårløk i strimler. Hakk hvitløk og ingefær fint.
    • Hell kokende vann over nudlerne, og la dem trekke under lokk til de er al dente.
    • Hell fra vannet, og avkjøl. Varm wok eller stekepanne, til den er rykende varm. 
    • Tilsett olje, brun hvitløk og ingefær hurtig, tilsett NoMince, og brun deigen.
    • Tilsett resten av oljen og grønnsakene, og stek i enda et par minutter. Krydre med litt sukker og salt.
    • Tilsett 30ml vann, og dekk til med lokk i 1minutt. Tilsett sesamolje og sojasaus. 
  2. Garnityr

    • Vend sammen bønnespirene og nudler. 
    • Serveres med fint strimlede vårløk, Sriracha-sauce og limebåter.
Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny