Rask NoMince wok med nudler
Wok med sprø grønnsaker og vegansk farse –en enkel nudelrett med asiatiske smakssettere som ingefær, sesamolje og sojasaus. Eggenudler kan lett erstattes med risnudler!

Ingredienser
Wok
-
Brokkoli 500.0 g
-
Gulrot 250.0 g
-
Sukker 2.0 g
-
Pepper, svart
-
Sesamolje 0.4 dl
-
Ketjap Manis 1.0 dl
-
Sesamfrø, ristede 5.0 g
Garnityr
-
Bønnespirer 150.0 g
-
Sriracha sauce
-
Lime 2.0 stk
-
Vårløk 60.0 g
Fremgangsmåte
-
Wok
- Del brokkoli i buketter,og skjær gulrot og vårløk i strimler. Hakk hvitløk og ingefær fint.
- Hell kokende vann over nudlerne, og la dem trekke under lokk til de er al dente.
- Hell fra vannet, og avkjøl. Varm wok eller stekepanne, til den er rykende varm.
- Tilsett olje, brun hvitløk og ingefær hurtig, tilsett NoMince, og brun deigen.
- Tilsett resten av oljen og grønnsakene, og stek i enda et par minutter. Krydre med litt sukker og salt.
- Tilsett 30ml vann, og dekk til med lokk i 1minutt. Tilsett sesamolje og sojasaus.
-
Garnityr
- Vend sammen bønnespirene og nudler.
- Serveres med fint strimlede vårløk, Sriracha-sauce og limebåter.