Minestronesuppe med risoni
En suppe som metter og varmer på kalde dager. Basilikumkrem som topping er prikken over i:en

Ingredienser
Fremgangsmåte
-
Gulrot, revet 350.0 g
-
Sellerirot 150.0 g
-
Fennikel 250.0 g
-
Løk, gul 320.0 g
-
Rød chili 8.0 g
-
Hvitløk 15.0 g
-
Vann 2.5 l
-
Bønnemiks 600.0 g
-
Risoni 200.0 g
-
Olivenolje 50.0 ml
-
Salt
-
Svart pepper, malt
-
Parmesanost, revet 100.0 g
Basilikumkrem
-
Saft Og Skall Fra 1 Sitron
-
Salt
-
Svart pepper, malt
Fremgangsmåte
-
Fremgangsmåte
- Del gulrot, fennikel og selleri i terninger på 0,5 cm.
- Varm olivenolje i en kjele og stek grønnsakene sammen med The Vegetarian Butcher NoMince og finhakket løk, hvitløk og chili. Tilsett vann, grønnsakskraft, tomatino og krydderpasta og la det småkoke i ca 30 minutter. I mellomtiden koker du opp saltet vann i en kjele.
- Tilsett risoni når vannet koker og kok pastaen i 8 minutter. Rør av og til så det ikke fester seg til bunnen.
- Når pastaen er ferdig siler du av vannet og skyller med kaldt vann.
- Tilsett hvite bønner og risoni i suppen. Server med en dæsj basilikumkrem og revet parmesan.
-
Basilikumkrem
- Miks sitronzest og juice med Rama fraiche. Bland inn Knorr Basilikum krydderpasta og smak til med salt og sort pepper..
- Miks sitronzest og juice med Rama fraiche. Bland inn Knorr Basilikum krydderpasta og smak til med salt og sort pepper..