Vegetarisk Tikka Masala
Tikka Masalaer en av de mest kjente indiske rettene. Her får du en oppskrift på en vegetarisk variant av denne klassikeren.

Ingredienser
Vegetarisk Tikka Masala
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€0.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
Vegetarisk Tikka Masala:
Løk, gul
/g
100.0 g
0%
Søtpotet
/g
400.0 g
0%
Vann
/l
0.8 l
0%
Knorr Cold Base Stivelse (Kaldrørt jevning) 2x2kg
/g
48.0 g
0%

Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Fisk og produkter derav: Nei
Knorr Tikka Masala Paste (UTGÅTT)
/g
150.0 g
0%

Nøtter og mandel og produkter derav: Kan inneholde spor av
Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Kokosmelk
/dl
1.0 dl
0%
Smørbønner, konserverte
/g
40.0 g
0%
Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
Vegetarisk Tikka Masala:
-
Løk, gul 100.0 g
-
Søtpotet 400.0 g
-
Vann 0.8 l
-
Kokosmelk 1.0 dl
-
Smørbønner, konserverte 40.0 g
Fremgangsmåte
-
Vegetarisk Tikka Masala:
- Fres løken som er delt i terninger i margarin.
- Tilsett søtpotetene som er delt i terninger og vannet. La det syde til det er nesten klart.
- Lag en grunnsaus ved å piske kaldrørt stivelse (cold base) ut i vann til pulveret er oppløst. Rør inn fløten.
- Tilsett tikka Masala paste, kokosmelk og grønnsaksbuljong. Varm opp og la syde til gryten er klar.
- Skyll smørbønnene og tilsett disse til slutt.
- Server med kokt ris.