Menu

Ingredienser

+

No beefballs

Tomatmajones

Sub Sandwich

 • Ciabatta 10.0 stk
 • Rødløk 1.0 stk
 • Ost 150.0 g
 • Grønn salat 400.0 g
 • Agurk, syltet, i tynne skiver 200.0 g

Sub sandwich er en verdensomspennende populær matbit på gatene. Hvert land har en annen versjon av denne godbiten. Amazeballs er en vegetarisk versjon av italienske klassiske kjøttboller. Amazeballs er tilberedt av THE VEGETARIAN BUTCHER Raw NoBeef Burger. Tomatdressing er laget av HELLMANN`S Vegansk majones.

...

Fremgangsmåte

 1. No beefballs

  Skrell løken og hakk den fint. Fres løk i panne med en liten mengde olje til den er myk. Bland plantebasert kremfløte med panko og parmesan. Kombiner alle ingrediensene og bland i en bolle. Del massen i 50 grams biter og rull dem til en kuler. Varm opp ovnen 225 celsius og stek kuler i 10 minutter et stekebrett.
 2. Tomatmajones

  Hell av  oljen fra soltørket tomat og paprika. Miks til en glatt krem med mikser. Ha opp i resterende ingrediensene og bland. La stå i 10 minutter bland igjen og ha i sprøyteposen.
 3. Sub Sandwich

  Varm brødet i ovnen. Fordel majonesen på begge sider. Legg salat på toppen. Skjær amazeballs i to og legg dem på nederste halvdel. Smelt osten på toppen av amazeballene. Topp med sylteagurk og tynt skivet rødløk. Sett sammen til en sub
Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny