Vegan Amazeballs Sub Sandwich
Sub sandwich er en verdensomspennende populær matbit på gatene. Hvert land har en annen versjon av denne godbiten. Amazeballs er en vegetarisk versjon av italienske klassiske kjøttboller. Amazeballs er tilberedt av THE VEGETARIAN BUTCHER Raw NoBeef Burger. Tomatdressing er laget av HELLMANN`S Vegansk majones.

Ingredienser
Vegan Amazeballs Sub Sandwich
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€0.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
No beefballs
RAW NOBEEF Burger 113g x 20 (2,26kg)
/kg
1.0 kg
0%

Glutenholdig korn og produkter derav: Ja
Soyabønner og produkter derav: Ja
Plantebasert kremfløte alternativ
/ml
200.0 ml
0%
Løk, gul
/stk
2.0 stk
0%
Parmesanost, revet
/g
60.0 g
0%
Pankomel
/g
80.0 g
0%
Persille, hakket
/g
40.0 g
0%
Knorr Basilikum Krydderpasta 340g
/g
80.0 g
0%

Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Fisk og produkter derav: Nei
Pepper, svart
/g
1.0 g
0%
Tomatmajones
Hellmann's Vegan 2,5kg
/g
300.0 g
0%

Tomat, soltørket
/g
80.0 g
0%
Paprika, rød, grillet (på glass, Gaea)
/g
70.0 g
0%
Knorr Basilikum Krydderpasta 340g
/g
30.0 g
0%

Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Fisk og produkter derav: Nei
Paprika, røkt
/g
10.0 g
0%
Knorr Cold Base Stivelse (Kaldrørt jevning) 2x2kg
/g
10.0 g
0%

Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Fisk og produkter derav: Nei
Sub Sandwich
Ciabatta
/stk
10.0 stk
0%
Rødløk
/stk
1.0 stk
0%
Ost
/g
150.0 g
0%
Grønn salat
/g
400.0 g
0%
Agurk, syltet, i tynne skiver
/g
200.0 g
0%
Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
No beefballs
-
Plantebasert kremfløte alternativ 200.0 ml
-
Løk, gul 2.0 stk
-
Parmesanost, revet 60.0 g
-
Pankomel 80.0 g
-
Persille, hakket 40.0 g
-
Pepper, svart 1.0 g
Tomatmajones
-
Tomat, soltørket 80.0 g
-
Paprika, rød, grillet (på glass, Gaea) 70.0 g
-
Paprika, røkt 10.0 g
Sub Sandwich
-
Ciabatta 10.0 stk
-
Rødløk 1.0 stk
-
Ost 150.0 g
-
Grønn salat 400.0 g
-
Agurk, syltet, i tynne skiver 200.0 g
Fremgangsmåte
-
No beefballs
Skrell løken og hakk den fint. Fres løk i panne med en liten mengde olje til den er myk. Bland plantebasert kremfløte med panko og parmesan. Kombiner alle ingrediensene og bland i en bolle. Del massen i 50 grams biter og rull dem til en kuler. Varm opp ovnen 225 celsius og stek kuler i 10 minutter et stekebrett. -
Tomatmajones
Hell av oljen fra soltørket tomat og paprika. Miks til en glatt krem med mikser. Ha opp i resterende ingrediensene og bland. La stå i 10 minutter bland igjen og ha i sprøyteposen. -
Sub Sandwich
Varm brødet i ovnen. Fordel majonesen på begge sider. Legg salat på toppen. Skjær amazeballs i to og legg dem på nederste halvdel. Smelt osten på toppen av amazeballene. Topp med sylteagurk og tynt skivet rødløk. Sett sammen til en sub