Menu

Ingredienser

+

No beefballs

Tomatmajones

Sub Sandwich

  • Ciabatta 10.0 stk
  • Rødløk 1.0 stk
  • Ost 150.0 g
  • Grønn salat 400.0 g
  • Agurk, syltet, i tynne skiver 200.0 g

Fremgangsmåte

  1. No beefballs

    Skrell løken og hakk den fint. Fres løk i panne med en liten mengde olje til den er myk. Bland plantebasert kremfløte med panko og parmesan. Kombiner alle ingrediensene og bland i en bolle. Del massen i 50 grams biter og rull dem til en kuler. Varm opp ovnen 225 celsius og stek kuler i 10 minutter et stekebrett.
  2. Tomatmajones

    Hell av  oljen fra soltørket tomat og paprika. Miks til en glatt krem med mikser. Ha opp i resterende ingrediensene og bland. La stå i 10 minutter bland igjen og ha i sprøyteposen.
  3. Sub Sandwich

    Varm brødet i ovnen. Fordel majonesen på begge sider. Legg salat på toppen. Skjær amazeballs i to og legg dem på nederste halvdel. Smelt osten på toppen av amazeballene. Topp med sylteagurk og tynt skivet rødløk. Sett sammen til en sub
Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny