Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

+

Step 1

  • Knorr Tomatsuppe 10L 200.0 g
  • Vann 2.0 l
  • Knorr Professional Ingefær Puré 750g 10.0 g
  • Knorr Professional Hvitløk Puré 750g 5.0 g
  • Risoni 5.0 dl
  • Baguette 10.0 stk
  • Ost, revet 150.0 g
  • Gressløk 10.0 g
  • Salt og pepper
  1. Step 1

    1. Sett ovnen på 175 grader. Fordel osten over baguettene.
    2. Bland 200 g tomatsuppepulver med 2 liter vann. Varm suppen på lav varme og tilsett ingefær, hvitløk og eventuelt salt og pepper. La suppen småkoke i ca. 10 minutter.
    3. Server med litt gressløk på toppen, og en skive ostebaguett ved siden av.