Tikka krydret gulrottartar
En vegetarrett med indiske smaker. Her får du både mye smak og mye grønnt

Ingredienser
Tikka krydret gulrottartar
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€0.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
Tikka krydret gulrottartar
Gulrot
/kg
1.0 kg
0%
gul løk, hakket
/g
150.0 g
0%
Kikerter, kokte
/g
150.0 g
0%
Bønner, kokte
/g
150.0 g
0%
Sesamfrön
/g
10.0 g
0%
Vann
/l
2.0 l
0%
Knorr Økologisk Grønnsaksbuljong Lavsalt 625L
/g
50.0 g
0%

Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Fisk og produkter derav: Nei
Knorr Tikka Masala Paste (UTGÅTT)
/g
40.0 g
0%

Nøtter og mandel og produkter derav: Kan inneholde spor av
Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Maille Sennep Dijon Original 1kg
/ml
25.0 ml
0%

Olivenolje
/dl
0.5 dl
0%
EPLESIDEREDDIK MAILLE flaske 6x500ml
/ml
30.0 ml
0%

Estragon, i lake
/g
25.0 g
0%
Litt Olivenolje
/
0.0
0%
Salt Og Pepper
/
0.0
0%
Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
Tikka krydret gulrottartar
-
Gulrot 1.0 kg
-
gul løk, hakket 150.0 g
-
Kikerter, kokte 150.0 g
-
Bønner, kokte 150.0 g
-
Sesamfrön 10.0 g
-
Vann 2.0 l
-
Olivenolje 0.5 dl
-
Estragon, i lake 25.0 g
-
Litt Olivenolje
-
Salt Og Pepper
Fremgangsmåte
-
Tikka krydret gulrottartar
· Kok gulrøttene i vann med grønnsaks- og kyllingbuljong. Tilsett litt Knorr Tikka Masala krydderpasta.· Når gulrøttene er møre, "moses" de grovt og blandes med fersk estragon, dijonsennep og olivenolje. Kok opp gulrot-/kyllingbuljongen og smak eventuelt til med litt salt og pepper. Juster syren med litt fersk sitron eller Maille Eplesidereddik.
· Server den kalde eller varme gulrottartaren toppet med stekte kikerter, sesamfrø og varme hvite bønner. Pynt med den gjenværende sausen fra gulrøttene!! Og med masse fersk estragon. · Server den som en frittstående rett – eller med stekte TVB No Meatballs. Eller med TVB Little Willies krydret med litt Knorr grillkrydder under steking.