1. Tikka krydret gulrottartar

    ·         Kok gulrøttene i vann med grønnsaks- og kyllingbuljong. Tilsett litt Knorr Tikka Masala krydderpasta.

    ·         Når gulrøttene er møre, "moses" de grovt og blandes med fersk estragon, dijonsennep og olivenolje. Kok opp gulrot-/kyllingbuljongen og smak eventuelt til med litt salt og pepper. Juster syren med litt fersk sitron eller Maille Eplesidereddik.

     ·         Server den kalde eller varme gulrottartaren toppet med stekte kikerter, sesamfrø og varme hvite bønner. Pynt med den gjenværende sausen fra gulrøttene!! Og med masse fersk estragon.

     ·         Server den som en frittstående rett – eller med stekte TVB No Meatballs. Eller med TVB Little Willies krydret med litt Knorr grillkrydder under steking.

Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny