Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

+

Suppe:

  • Pastinakk, skrelles og kuttes i skrå skiver 0.9 kg
  • Eple(r) uten skall 400.0 g
  • Løk, gul 250.0 g
  • Hellmann's Cider Sherry Vinaigrette 1L - delistet! 1.0 dl
  • Vann 2.4 l
  • Timian, fersk 2.0 g
  • Salt 15.0 g

Til servering:

  • Hellmann's Cider Sherry Vinaigrette 1L - delistet! 0.5 dl
  • Timian, fersk 4.0 g
  1. Suppe:

    1. Rens og del pastinakkene i biter. Fjern kjernehusene og del eplene, del løken i fire deler.
    2. Legg alle ingrediensene i en ildfast form og bland med vinaigrette og litt salt. Stek på 225 °C til pastinakken er myk, ca. 10 minutter.
    3. Legg pastinakken, løk og eple i en gryte, tilsett vann og kok opp, la det småkoke i 5 minutter.
    4. Tilsett grønnsaksbuljong og timian. Smak til med salt og pepper.
    5. Kjør suppen jevn sammen med fløte og sandwich delight. Juster smaken ytterligere med salt ved behov.
  2. Til servering:

    1. Server suppen varm med noen dråper vinaigrette og fersk timian.