Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

+

Søtpotetbiffer:

  • Søtpotet 1.0 kg
  • Løk, gul 200.0 g
  • Rapsolje 1.0 dl
  • Salt 5.0 g
  • Maizena Snowflake 2kg 30.0 g
  • Knorr Professional Paprika Puré 750g - delistet! 40.0 g
  • Knorr Professional Deep Smoke 0.2 dl
  • Rød ris, kokt 0.5 kg
  1. Søtpotetbiffer:

    1. Skrell og skjær søtpotet og løk i grove terninger. Gni inn med salt og rapsolje og stek i ovnen på 180 grader til potetene er myke.
    2. Kok ris etter anvisning på pakningen.
    3. Bland alle ingredienser, bortsett fra margarin, i en deigblander (med vinger) til en røre.
    4. Form biffene og stek de gylne i flytende margarin.