1. Potetpuré:

    1. Del opp mosen i 3 porsjoner.
    2. Smaksett en porsjon med revet pepperrot og form mosen til boller.
    3. Smaksett den andre porsjonen med paprikapuré og Roast Umami, og form til boller.
    4. Smaksett den siste porsjonen med wasabi og Miso Umami, og form til boller.
    5. Frys alle bollene.
    6. Vispsammen et egg og litt vann.
    7. Paner bollene i egg og panko.
    8. Friter potetbollene og server dem varme til dippsausene.
  2. Tre dippsauser:

    1. Dippsaus 1: Rør sammen majones og Roast Umami etter smak.
    2. Dippsaus 2: Rør sammen majones, svarte sesamfrø, Citrus Fresh og grønnsaksfond etter smak.
    3. Dippsaus 3:Rør sammen majones med soppfond, tynne epleskiver og fersk persille etter smak.
+